Aijaijai keräsin juuri chilisatoa
Kommentit (13)
No en millään ehdi. Voisiko säilöä?
Käytä mahdollisimman paljon sellaisenaan nyt ruuissa. Voit pilkkoa ja pakastaa. Voit myös kuivata.
Ja ota siemeniä talteen ensi vuoden satoa varten.
Niin ja käytä hanskoja, kun pilkot, niin säästyt ikäviltä kasvojen, silmien yms. kirvelystä. Mutta tämän nyt varmasti tiesitkin.
Jeps ja kiitti
Miksi en ajatellut pakastusta.
En käyttänyt hanskoja. No, nää on jotain kaupan siemenestä kasvatettuja ja medium tulisia. Alkoi kypsyä kun pääsivät parvekkeelta sisällä. Mietojakin tulee myöhemmin.
En oo aikoihin tehnyt chiliruokia, chili con carne taas kokkailuun
Miedot syönkin kypsyttyään mozzarellatäytteellä
Napsaise kärjestä muutama milli ja tyvestä pieni nokareet pois (älä katkaise), laita purkkiin/pulloon, hieman sokeria/hunajaa ja kaada kirkasta päälle. Laita kaappiin muhimaan ja ota joskus pienet siivut.
Vierailija kirjoitti:
No en millään ehdi. Voisiko säilöä?
Chilipalkoja voi laittaa ihan rasiaan pakastimeen. Leikkaat leivinpaperista palat kerrosten väliin ja otat pakastimesta chiliä kun tarvit sitä.
En käytä alkoholia. Osa ehkä halkaistuna öljyyn? Oliivi vai joku muu?
Luin, että heräsin juuri Chicagosta :-D
Tortillaan mausteeksi.