Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kasslerpihvit käyttää suikalelihan tavoin?

Vierailija
16.10.2019 |

Anteeksi tyhmä kysymykseni, mutta voiko porsaan kasslerpihvejä (naturel) käyttää ruokaan, johon tarvitsee porsaan suikalelihaa? Jos siis pilkon nuo pihvit.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan sen lihan pilkkoa ja paistaa suikalelihan tapaan.

Kypsentämisaika pihvien kypsennyksen mukaan.

Vierailija
2/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyl. Jäähdytä ensin pakastimessa tunti tai silleen niin on iisimpi leikata snadeiksi soiroiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasler on yöks! Väliliha tuoreena on parasta.

Vierailija
4/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kasler on yöks! Väliliha tuoreena on parasta.

Mistä saa välilihaa suikaleina tai kokonaisen paistina?

Vierailija
5/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin voi. Usein ostan palasen kassleria ja pilkon juuri sen kokoisiksi paloiksi kuin haluan.

Vierailija
6/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kasler on yöks! Väliliha tuoreena on parasta.

Mistä saa välilihaa suikaleina tai kokonaisen paistina?

Se hankitaan kokonaisena kinkkuna. 16-20 v. on parhaimmillaan. Sitä sitten vartaassa käännellään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos neuvoista! Eiköhän tästä saada ruoka aikaan. Kokeilen tuota pakastusvihjettä, niin saan pieniä suikaleita.

Vierailija
8/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyl. Jäähdytä ensin pakastimessa tunti tai silleen niin on iisimpi leikata snadeiksi soiroiksi.

Saksilla menee mukavasti paloiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyl. Jäähdytä ensin pakastimessa tunti tai silleen niin on iisimpi leikata snadeiksi soiroiksi.

Saksilla menee mukavasti paloiksi.

Joo, mutta tykkään ohuemmasta. Sellainen vähän tulitikkua paksumpi ja noin 15 mm leveä on parasta.

Vierailija
10/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä voiko kosherpihvit käyttää halal lihan tavoin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
16.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Entä voiko kosherpihvit käyttää halal lihan tavoin?

Voi. Mutta älä tee siitä numeroa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän neljä