Voiko kasslerpihvit käyttää suikalelihan tavoin?
Anteeksi tyhmä kysymykseni, mutta voiko porsaan kasslerpihvejä (naturel) käyttää ruokaan, johon tarvitsee porsaan suikalelihaa? Jos siis pilkon nuo pihvit.
Kommentit (11)
Kyl. Jäähdytä ensin pakastimessa tunti tai silleen niin on iisimpi leikata snadeiksi soiroiksi.
Kasler on yöks! Väliliha tuoreena on parasta.
Vierailija kirjoitti:
Kasler on yöks! Väliliha tuoreena on parasta.
Mistä saa välilihaa suikaleina tai kokonaisen paistina?
Tietenkin voi. Usein ostan palasen kassleria ja pilkon juuri sen kokoisiksi paloiksi kuin haluan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasler on yöks! Väliliha tuoreena on parasta.
Mistä saa välilihaa suikaleina tai kokonaisen paistina?
Se hankitaan kokonaisena kinkkuna. 16-20 v. on parhaimmillaan. Sitä sitten vartaassa käännellään.
Kiitos neuvoista! Eiköhän tästä saada ruoka aikaan. Kokeilen tuota pakastusvihjettä, niin saan pieniä suikaleita.
Vierailija kirjoitti:
Kyl. Jäähdytä ensin pakastimessa tunti tai silleen niin on iisimpi leikata snadeiksi soiroiksi.
Saksilla menee mukavasti paloiksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyl. Jäähdytä ensin pakastimessa tunti tai silleen niin on iisimpi leikata snadeiksi soiroiksi.
Saksilla menee mukavasti paloiksi.
Joo, mutta tykkään ohuemmasta. Sellainen vähän tulitikkua paksumpi ja noin 15 mm leveä on parasta.
Entä voiko kosherpihvit käyttää halal lihan tavoin?
Vierailija kirjoitti:
Entä voiko kosherpihvit käyttää halal lihan tavoin?
Voi. Mutta älä tee siitä numeroa.
Voihan sen lihan pilkkoa ja paistaa suikalelihan tapaan.
Kypsentämisaika pihvien kypsennyksen mukaan.