Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Illan nopea: Onko kellään hyvää ideaa pizzan vegaaniseksi "juustoksi"?

Vierailija
03.10.2019 |

Mitä laitat pizzan päälle, kun et halua käyttää eläinperäisiä tuotteita, mutta haluat päällystää pizzan jollain juustoa muistuttavalla? Uuni on jo kuumenemassa, joten nopeaa vastausta arvostetaan!
Kiitos kun vastaat.

ww

Kommentit (40)

Vierailija
1/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hae pihalta vaikka multaa.

Vierailija
2/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vegaaninen juusto kaupasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vegaaninen juusto kaupasta?

Jooo. Paitsi että ne on usein pahoja, ja ajattelin että AV:n kaikkitietävyys auttaa ja saan jotain apua miten tehdä paremman makuinen päällyste, esim. sekoittamalla kaupan vegaanijuustoon... jotain?

ww

Vierailija
4/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No niin, pizza on uunissa.

Raastoin "Block"-vegaani"juustoa", lisäsin desin kaurakermaa ja puoli teelusikallista dijon-sinappia sekä kaksi ruokalusikallista ravintohiivahiutaleita. Siitä tuli vähän löysä "juusto"kastike, minkä kaadoin pizzan päälle.

ww

Vierailija
5/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tankojuustoa

Vierailija
6/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä käytän Valion raastetta tai Vegaanin pizzamurua. Laitan ne tomaattikastikkeen päälle ja muut täytteet vasta sitten. Laitan "juustoa" myös vähemmän kuin jos käyttäisin lehmänmaitojuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikeus ns. "hauskoissa" vastauksissa on se, että niiden pitäisi tosiaan olla hauskoja.

Skarpatkaa, vegaanivihaajat. 

ww

Vierailija
8/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaikeus ns. "hauskoissa" vastauksissa on se, että niiden pitäisi tosiaan olla hauskoja.

Skarpatkaa, vegaanivihaajat. 

ww

HOW DARE YOU!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Violife kaupasta tai ravintohiivahiutaleista, oliiviöljystä ja suolasta tehty kastike, jota laitetaan kylmänä valmiin pizzan päälle. Yksi vaihtoehto on jättää juusto kokonaan pois - uskokaa tai älkää, sekin on ihan ok.

Vierailija
10/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No niin, pizza on uunissa.

Raastoin "Block"-vegaani"juustoa", lisäsin desin kaurakermaa ja puoli teelusikallista dijon-sinappia sekä kaksi ruokalusikallista ravintohiivahiutaleita. Siitä tuli vähän löysä "juusto"kastike, minkä kaadoin pizzan päälle.

ww

Dijon sinappi kehitettiin lampaalle. Ja te tyhmät idiootit tungette sitä johonkin pizzaan ?

Sinccis

Se on lihalle kehitetty mauste. Sinappi on myös luonnon kasvi jota voidaan käyttää monella tapaa. Mutta aikani ei riittäisi teidän opettamiseen.

Ystävällisesti,

Sinccis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinappia VOIT käyttää esim. vege pastaan, mutta siinäkin kanntaa miettiä mitä laatuja käyttää.

Dijon sinappi kuten sanoin on kehitetty lihalle, eli se käy myös mm. sinappi silakoihin.

Ystävällisesti,

Sinccis

Vierailija
12/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yleensä käytän Valion raastetta tai Vegaanin pizzamurua. Laitan ne tomaattikastikkeen päälle ja muut täytteet vasta sitten. Laitan "juustoa" myös vähemmän kuin jos käyttäisin lehmänmaitojuustoa.

Joo, juustonkorvike kannattaa laittaa muiden täytteiden alle. Siitä syystä, että feikkijuusto ei veny eikä valu samalla tavalla kuin lehmänmaitojuusto vaan jää isommiksi kökkäreiksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tulee myöhässä, mutta seuraavaa kertaa varten: raastettu kananmuna.

Mutta kun se menee läpi raastimesta. Mitä tehdä?

VegeSinccis

Vierailija
14/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita nyt vaan sitä oikeata juustoa, ensi kertaa varten kerkiät sitten miettiä jotain muuta ilman kiirettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihansyöjä ja kasvissyöjä eivät välttämättä ole vihollisia. 

Me voimme opettaa toisillemme paljon.

Älkää siis kohdelko minua vihollisena.

Ystävänne,

Sinccis

Vierailija
16/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No niin, pizza on uunissa.

Raastoin "Block"-vegaani"juustoa", lisäsin desin kaurakermaa ja puoli teelusikallista dijon-sinappia sekä kaksi ruokalusikallista ravintohiivahiutaleita. Siitä tuli vähän löysä "juusto"kastike, minkä kaadoin pizzan päälle.

ww

Anteeksi ap, mutta kuulostaa kamalalta... 😜 Itse siivutan täytteiden päälle vain tomaattia, se estää muiden täytteiden kärvähtämisen. Samoin teen myös lasagnelle.

T. maitoproteiiniallergikko

Vierailija
17/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin itse juuri myös Intialaisen Dal kirjan, jossa on paljon kasvisohjeita.

No, okei, rehellisesti huomioni kiinnitti sielä oleva lammas dal ohje, mutta siis muuten ei ole kuin pari liharuokaa siinä kirjassa.

Ne mä teen ensin!

Sinccis

Mutta ehkä .. ehkä .. jos ette ole ikuisia jänkkääjiä, niin EHKÄ kokeilen niitä kasvisruokiakin.

Intiassa ovat suosittuja.

Ystävänne,

Sinccis

Vierailija
18/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuli uunista, koemaistoin.

Näyttää hämmästyttävästi mozzarellapizzalta ja maistuu todella hyvältä. Ei tosin  siltä, kuin eläinjuusto maistuu, eli hieman tunkkaiselta ja vahvan umamiselta. Sen sijaan se maistuu  maukkaalta ja mukavan suolaiselta. Hieman tahmea, ei liukas kuten juustopäällyste.

Jos tarjoaisin tätä, vain ruokaan perehtynyt huomaisi, että juusto ei ole juustoa.

Ehkä lisään hieman dijonia seuraavalla kerralla, kaipaa hiukan lisää happoa.

Olen tyytyväinen. Onnistunut kokeilu.

ww

Vierailija
19/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No niin, pizza on uunissa.

Raastoin "Block"-vegaani"juustoa", lisäsin desin kaurakermaa ja puoli teelusikallista dijon-sinappia sekä kaksi ruokalusikallista ravintohiivahiutaleita. Siitä tuli vähän löysä "juusto"kastike, minkä kaadoin pizzan päälle.

ww

Anteeksi ap, mutta kuulostaa kamalalta...

Kokeile ensin, tuomitse vasta sitten. Maku on hyvä.

ww

Vierailija
20/40 |
03.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan turhaan tuhlaa ravintohiivaa uuniin. Uunista poisoton jälkeen voi ripotella päälle, mutta uunissa se vaan tuhoutuu turhaksi. Ite olen käyttänyt pizzaan tarkoitettuja vuustoja, jos joskus olen tehnyt. Mut oon ennemmin ilman pizzaa, kun ei tosiaan ole sama asia. Eikä kiinnosta syödä e-koodeja.