Lue keskustelun säännöt.
Mitä tekisit raparperista, hillasta ja herukasta?
10.08.2019 |
Jääkaapissa olisi noin puoli litraa raparperia (yks piirakka jo tehty), pakkasessa perkkaamatonta viinimarjaa noin 1,5l ja hillaa noin litra. Tuliskohan järkyttävän pahaa mehua jos yhdistelisi jotenkin? Tai hilloa?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tekisin likööriä, jokaisesta erikseen
Mulla tuppaa nuo alkomaholit jäämään kaappiin muutenkin, niin en taida lähteä kiljua askartelemaan. Hillo vois olla hyvää. Hillaraparperiherukkahillo. No, ei siinä korkealta putoa.
Ap
Tekisin hilloa. Keittäisin siis hillosokerissa ja lopuksi sauvasekoittimella ihan hienoksi. Ja eikun lettujen päälle.