Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Chiliasiantuntijat hoi!

Vierailija
31.07.2019 |

Olisiko antaa vinkkejä, kun teen chili con carnea ja pitäisi päättää eri chilityyppien väliltä? Ainoa asia minkä tiedän aiheesta varmasti on että tulisuudessa on eroja mutta millaisia makueroja niistä löytyy? Mitä itse suosittelisit/käyttäisit?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
31.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäisin esim. jotain naga-lajiketta kuten naga jolokia tai naga morich. Noita saa usein markettien chilisekoituksistakin, ja isommista kaupoista erikseen. Ovat sitten supertulisia, itse haluan tuollaiset ruoat mahdollisimman tulisina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kuusi