Onko kanan rasva terveellisempää kuin sian rasva?
Kommentit (34)
Sian rasva o n terveellistä, mutta kanan rasva o n vieläkin terveellisempää.
Miksi kaikki selittää että siipikarjan liha on terveellisempää kuin sian liha?
ap.
Riippuu siitä millä ne on ruokittu.
Vierailija kirjoitti:
Riippuu siitä millä ne on ruokittu.
Höpö höpö.
Sian liha on ihan yhtä terveellistä kuin broileri.
Vierailija kirjoitti:
Riippuu siitä millä ne on ruokittu.
Kuinka niin?
Kanan rasva ei täysin hyydy ja on siksi terveellisempää kuin sian rasva joka kovettuu täysin.
Broileri on terveellisempää jos valuttaa rasvat pois.
Miksi tämmöistä sumutusta että broileri olisi terveellisempää? Syy taitaa olla jossain muussa kuin terveydessä.
ap.
Molemmat ovat hyvin terveellisiä.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kaikki selittää että siipikarjan liha on terveellisempää kuin sian liha?
ap.
Eiköhän tuo perustu siihen, että rasvaa on ylipäätänsä paljon vähemmän. Etenkin valmiissa fileissä ja kuutioissa. Toki possustakin löytyy vähärasvaista osaa. Nykyään tosin eläinrasvoihin ei enää suhtauduta aivan yhtä tuomitsevasti kuin aikaisemmin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kaikki selittää että siipikarjan liha on terveellisempää kuin sian liha?
ap.
Eiköhän tuo perustu siihen, että rasvaa on ylipäätänsä paljon vähemmän. Etenkin valmiissa fileissä ja kuutioissa. Toki possustakin löytyy vähärasvaista osaa. Nykyään tosin eläinrasvoihin ei enää suhtauduta aivan yhtä tuomitsevasti kuin aikaisemmin.
Näinhän on sanottu, mutta pitääkö paikkansa, onkin eri juttu.
Oletko noin pihalla? Siipikarjan liha on aina terveellisempää kuin possun liha.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kaikki selittää että siipikarjan liha on terveellisempää kuin sian liha?
ap.
Koska siinä on huomattavasti vähemmän rasvaa kuin siassa. Sika on läski maaeläin, broileri on lintu. Läskit linnut eivät lennä (pingviini).
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu siitä millä ne on ruokittu.
Kuinka niin?
Maistapa Poloniumilla ruokittua broileria
https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=skr0…
"Naudan rasvasta lähes puolet on kovaa, siassa kovan rasvan osuus on noin kolmannes, ja broilerin ja kalan rasvasta kovaa on 20–25 %."
"
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kaikki selittää että siipikarjan liha on terveellisempää kuin sian liha?
ap.
Eiköhän tuo perustu siihen, että rasvaa on ylipäätänsä paljon vähemmän. Etenkin valmiissa fileissä ja kuutioissa. Toki possustakin löytyy vähärasvaista osaa. Nykyään tosin eläinrasvoihin ei enää suhtauduta aivan yhtä tuomitsevasti kuin aikaisemmin.
Näinhän on sanottu, mutta pitääkö paikkansa, onkin eri juttu.
Kaikki selitetään tässä tiedeartikkelissa:
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/02/21/askartele-oma-foliohattu
Vierailija kirjoitti:
Jauhen rasva on kaikista terveellisintä.
Jauhen lihasta tulikin mieleen että possusta ja naudasta rasvaset osat jauhettaan juurikin siihen jahelihaan. Tästä syystä kokolihan syönti on pääsääntöisesti terveellisempää kuin jauhelihan syönti.
Vierailija kirjoitti:
Oletko noin pihalla? Siipikarjan liha on aina terveellisempää kuin possun liha.
Minkä takia?
Onko siipikarjan rasva parempaa?
Jauhen rasva on kaikista terveellisintä.