Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syötkö osaksi homeisen leivän, mädän ompun jne.?

Vierailija
28.07.2019 |

Siis jos voit poistaa sen homeisen, mädön tai muuten pilaantuneen osan niin syötkö mitä jää vai laitatko koko hoidon suoraan jätteeksi?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
28.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätän suosioilla mikrobeille ne.

Vierailija
2/7 |
28.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö homeisia leipiä enkä mädäntyneitä omenoita, enhän syö tuoreitakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
28.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En todellakaan. Roskiin suoraan. Tai eläimille.

Vierailija
4/7 |
28.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos leivässä on yksi homepilkku, koko leipä todennäköisesti haisee ja maistuu homeelta. Omenan ja muiden kasvisten kohdalla riippuu. Monesti kasvikset voivat olla ihan kelvollisia, vaikka yksi kohta olisi pilalla, mutta eivät aina.

Vierailija
5/7 |
28.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Homeista en, koska home on levinnyt koko leipään. Omenan voin syödä, jos siinä on ruskea lommo esim. kolauksen takia. Mädäntyneen laitan pois.

Vierailija
6/7 |
28.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön, jos pahentunut kohta on poistettavissa ja aistit kertovat lopun hyväksi.

Vastustuskyky heikkenee antibakteriabuumin myötä. Päiväykset elintarvikkeissakin ovat osittain viitteellisiä, maalaisjärki (tuo katoava luonnonvara) kertoo kyllä, mikä kelpaa syötäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
28.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi tuttu heittää pois kaiken ruuan, jossa päiväys edes SAMALLE päivälle. Aivan sama miltä näyttää/tuoksuu. Raivostuttavaa.

Luonnosta on todella vieraannuttu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän kuusi