Jauheliha unohtui kassiin 12 tunniksi!
Kommentit (17)
Näillä lämmöillä en todellakaan uskaltaisi enää syödä.
Älä syö. Nyt on hellekelit, pilaantuu nopeasti. Muutaman euron vuoksi ei kannata vaarantaa terveyttään.
No jos kykenee laskemaan genetiikkaa, niin voi syödä.
Kylmässä bakteerit lisääntyvät n12% päivävauhtia.
Jos ymmärtäisit lisääntymisvauhtia noin ylipäätänsä niin tajuaisit tilanteen.
Katso se päiväys ja mieti koska se olisi ollut vkp. Tuo kiihdyttää sitä n 3-4 päivän osalta.
Anteeksi, että jaan osaamistani, neroutta, taas, ilmaiseksi.
Ystävällisesti,
Sinccis
Heti pannulle! Se pilaantuminenhan loppuu siihen.
Ystävällisesti,
Sinccis
Poikani olisi sitä syönyt. En uskalla paistaa enkä antaa sitä kellekään.
  Vaikka mistä sitä tietää miten käy.
Vierailija kirjoitti:
Poikani olisi sitä syönyt. En uskalla paistaa enkä antaa sitä kellekään.
Vaikka mistä sitä tietää miten käy.
Ei kannata! Voi tulla myös ilmastonmuutos jos sen paistat.
Sinccis
Tätä tapahtuu melkein joka viikko. Yhteen aikaan pari krt viikossa.
Vierailija kirjoitti:
Pese huolella.
Hah hah tämä on joka kerta yhtä hauskaa
Jos haluat seuraavat päivät viettää pöntöllä ja perse tulisena siitä paskomisesta, niin mikäs siinä. Muutenhan se on vain 3e.
Voit viedä sen halutessasi luontoon, josta joku elukka syö sen ja kiittää. Mutta en tiedä onko sekään hyvä idea.
Siis heräsit keskellä yötä muistaen laukussa olevan jauhelihapaketin vai miten se oikein meni.
Keittämällä hopeavedessä siitä tulee uuden veroista namilihaa.
Itse olen 12 tunnin jälkeen avannut, todennut hyvähajuiseksi ja syönyt. Suojakaasu suojaa aika hyvin eikä ne kovin kylmässä ole kaupassakaan.
Mitään reaktioita ei tullut, mutta tietysti omalla vastuulla kaikki harkinta. 
Haha! Ja syöt hyvällä halulla mehmetin kepappia joka on tehty ahmetin takakontissaan tuomasta lihasta. Jopa viikkoja ilman kylmäketjua.
Jos liha näyttää normaalilta eikä haise, se on täysin kunnossa. Kunnon kypsennys varmistaa asian.
Pese huolella.