Mäkkärin raskalaiset! Miten saa sen makuisia itsetrhtyjä??
Kommentit (8)
Oikeat mausteet ja asenne ranskalaisia paistaessa. Tässä ohjeet. Tätä kuuntelen kokatessa ja aina tulee priimaa
Härskiintynyttä käytettyä rasvaa ja suolaa aivan saat*nan paljon.
Mäkkärin ranskalaiset on kyllä parempia silti kuin burger kingin paksut jöötiperunat.
Miksi on noin paljon kirjoitusvirheitä? Oletko kännissä?
Et mitenkään, koska ainesosalistan mukaan niissä on mäkkärin omakeksimää pihvimaustetta seassa (lihamauste).
Jos et saa selville mitä tuo ranskanperunoissa käytetty pihvimauste sisältää niin ei siitä samankaltaista tule.
Sama juttu on Big mac-soosin kanssa. Voihan ainesosaluettelosta katsoa mitä sen tekemiseen tarvitaan, mutta kun tärkein ainesosa on piilotettu nimikeen "mausteet" alle, niin ei identtistä saa mitenkään tehtyä kun se on liikesalaisuus.
Hyvin samankaltaisia kopioita saa tehtyä mutta ei identtistä. Eikä ainesosista edes selviä mittasuhteet eri aineksille.
Pitäisi paistaa ainakin pari kertaa rasvassa.
Vierailija kirjoitti:
Härskiintynyttä käytettyä rasvaa ja suolaa aivan saat*nan paljon.
Mäkkärin ranskalaiset on kyllä parempia silti kuin burger kingin paksut jöötiperunat.
Nyt on kyllä pakko tulla kommentoimaan mäkkärin hyväksi vaikken kyseisestä lafkasta pidäkkään.
Niissä ranskalaisten paistoaltaissa se rasva vaihtuu monta kertaa päivässä tuoreeseen paistorasvaan. Eli ei siellä mitään viikkoja vanhoja paistorasvoja käytellä.
Miksi kukaan haluaisi tehdä Mäkkärin kuivia puutikkuja?