Työkaveri rikkoo JATKUVASTI hygieniasääntöjä
En tiedä mikä häntä vaivaa, mutta joudun jatkuvasti sanomaan hänelle, että näin ja noin ei saa tehdä. Ne pöydälle tai lattialle tippuneet ruoat eivät ole myytäviä ja/tai syömäkelpoisia. Käsin ei toisten ihmisten syömisiin koskella, etenkään kun on seteleitä käsitellyt. Ja pitää aivastaa muualle kuin sinne pahimpaan mahdolliseen paikkaan.
Olenko muka "vainoharhainen", kun pidän näitä asioita itsestäänselvyyksinä?
Käsittämätöntä, että aikuinen joka on saanut hygieniapassin, ei vaan välitä näistä seikoista.
Kommentit (23)
Kouluajat meni jo ja nyt olet työelämässä, jossa ei tarvitse olla niin tarkka kuin koulussa.
Ei sitä kiinnosta kuin se summa joka tulee tilille. :D Kyllä sinäkin tuosta leipiinnyt.
Yök! Johdolle viestiä. Mikä paikka kyseessä?
Mua ei kiinnostaisi syödä teillä. Tuossa on isommat asiat kyseessä, nimittäin puljun olemassaolo, luvat ja asiakkaiden terveys. Ilmoita esimiehelle.
Onkohan hygieniapassia suoritettu?
Vierailija kirjoitti:
Onkohan hygieniapassia suoritettu?
Osaatko lukea?
Jep, täällä entinen keittiöläinen ja voin sanoa että yrjöttää miettiä sitä että tuollaisia voi olla tarjoilemassa ruokaa vaikka kahviloissa. Kotona saa porsastella miten tahtoo, mutta työssä ollaan vastuussa myös muiden mahdollisista sairauksista ja ruokamyrkytyksistä.
Se, että on hygieniapassin suorittanut ja tietää, miten ei saa tehdä, ei tarkoita että siitä välittäisi. Ajokortin saaneet autoilijatkaan ei välitä siitä, miten oikeasti kuuluu ajaa.
Piipahdimme eräässä kahvilassa, noin 30 min ennen sulkemista. Olisimme ostaneet kotiin mukaan muutaman pullan. Jäi ostamatta.
Liikkeeseen tullessa ihmettelin outoa pahaa hajua... sellainen märän likaisen mopin hajua, joka tulee silloin kun moppi ei pestä, eikä kuivata käytön jälkeen... vaan se on koko ajan märkä/likainen päivästä toiseen.
Kahvilassa oli moppialoitettu siivous ja haju levisi ihan kiitettävästi ympäriinsä... mitenkähän näitä nuori kesätyöntekijöitä ohjeistetaan siivoukseen liittyen, hajusta päätellen ei ollenkaan.
Mulla ei ole enää harmaista aavistusta mitä hygieniapassia suorittaessa opetettiin, mutta tajusin jo ennen passin suorittamistakin, ettei ap:n työkaverin tavoin voi toimia.
Vierailija kirjoitti:
Yök! Johdolle viestiä. Mikä paikka kyseessä?
Listaa suomen ravintolat. En usko, että olen pahasti väärässä jos väitä että tätä tapahtuu lähes joka paikassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yök! Johdolle viestiä. Mikä paikka kyseessä?
Listaa suomen ravintolat. En usko, että olen pahasti väärässä jos väitä että tätä tapahtuu lähes joka paikassa.
Syön äärestä harvoin muualla kuin kotona ja joka kerta on vatsa sekaisin, kun käyn jossain muualla syömässä. Luulen kanssa, että noissa paikoissa hygienia on vähän sinne päin.
Juuri oltiin yhdessä buffetissa syömässä ja siinä tarjoilija hengasi laittamassa ruokaa, aivasti suoraan buffettiin...
Voi olla, että tapahtuu monessa paikassa, mutta ei se silti tee siitä yhtään hyväksyttävämpää. Tuttuni omistaa kahvilan, jonne leipoo itse tuotteita ja kerran oli ihan kamalassa räkätaudissa myymässä niitä, kun työntekijä oli sairas. Arvaa vain, oliko kovinkaan mielekästä viedä työkaverini sinne lounaalle, kun kilometrin päähän näkyvä vuotava nenä ja jatkuva pärsiminen siellä ruokien keskellä kertoivat ihan tyhmemmällekin, että kahvilan hygienia ei tänään ole kovinkaan kummoinen. Hävetti ja yökötti ja nolotti, kun jouduttiin toteamaan, että syödäänkin tänään muualla.
Vierailija kirjoitti:
Yök! Johdolle viestiä. Mikä paikka kyseessä?
Johto lienee tyytyväinen, että lattialla ja pöydälle pudonneet raaka-aineet menee käyttöön eikä hukkaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yök! Johdolle viestiä. Mikä paikka kyseessä?
Listaa suomen ravintolat. En usko, että olen pahasti väärässä jos väitä että tätä tapahtuu lähes joka paikassa.
Syön äärestä harvoin muualla kuin kotona ja joka kerta on vatsa sekaisin, kun käyn jossain muualla syömässä. Luulen kanssa, että noissa paikoissa hygienia on vähän sinne päin.
Sama juttu ja sitten siinä on se, että ne käyttävät niitä samoja paistoöljyjä maailmantappiin saakka.
Vierailija kirjoitti:
Onkohan hygieniapassia suoritettu?
Ja taas joku ei vaivautunut edes lukemaan aloitista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yök! Johdolle viestiä. Mikä paikka kyseessä?
Johto lienee tyytyväinen, että lattialla ja pöydälle pudonneet raaka-aineet menee käyttöön eikä hukkaan.
Hyvin epäpätevä johto, jos näin.
Olet liian tarkka.