Mitä käytät pannulla paistamiseen?
Meillä yleensä oliviiöljyä jos matalalla lämmöllä paistetaan ja avokadoöljyä kuumalla lämmöllä.
Kommentit (19)
Voita tai kookosöljyä, harvoin avokadoöljyä.
Voita, öljy räiskyy niin että koko liesi on roiskeita täynnä.
Vain ja ainoastaan voita.
T: kokki evp
Voita. En käytä paistamiseen korvikkeita.
Käytän sellaista jalostettua oliiviöljyä joka kestää kovia lämpötiloja ja paistamista. Ei mitään ekstraneitsyitä, ne ovat sitten salaattikastikkeisiin ja pastoihin.
Voita tai oliiviöljyä. Voin palamisen voi estää sillä, että laittaa sekaan hiukan öljyä.
En oikeastaan paista mitään todella kuumassa, esim. wokissa, mutta joskus kun olen tehnyt niin, käytin maapähkinäöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Vain ja ainoastaan voita.
T: kokki evp
En usko, että olet kokki. Muuten toki tietäisit, ettei voi sovi ihan kaikkiin ruokiin.
Rypsiöljyä tms. tai margariinia yleensä.
Nyt lähden paistamaan grillimakkaroita, sitä öljyä lykkään, en taida viitsiä voin kanssa ainakaan yrittää.
Öljyä, täällä voi kalliimpaa kuin Suomessa joten ei tule kaikkein arkisimpiin ruokiin käytettyä.
Rypsiöljyä. Joskus voita sekaan tai pelkästään voita.
Vaaleaa oliiviöljyä, rypsiöljyä, seesaminsiemenöljyä tai voita.
Pääasiassa voita. Joskus kookosöljyä (luomu) esim. sipulin kypsennyksessä, koska ei ruskista liikaa.
Voita tai kasviöljyjä. Öljyllä saa rapeaa, voilla voin makuista.
Voita