Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Välttelin kirsikoita vuosikymmeniä, koska kaikki suuhuni eksyneet kirsikkatuotteet ovat olleet niin kuvottavia, mutta nyt paljastui ettei ne edes maistu kirsikalle.

Vierailija
06.07.2019 |

Kirsikka olikin hyvänmakuinen. Miksiköhän kirsikkatuotteet eivät maistu kirsikalle?

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin on. Kirsikkaesanssi on järkkyä. En tiedä miksi sitä kutsutaan kirsikaksi.

Vierailija
2/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama. Nyt syön niitä kuvotuksen partaalle ne pari viikkoa vuodessa kun niitä saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

On olemassa hapankirsikka ja imelä(makea)kirsikka. Ovat ihan erimakuisia.

Vierailija
4/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreet kirsikat ovat hyviä ja makeita. Pidän etenkin tummista kirsikoista. 

Esanssi on kuvottavaa. Maistoin maun vuosia sitten tuotteesta, jossa ei kerrottu mitään kirsikkaesanssista. Soitin tehtaalle ja ensin minulle kerrottiin, ettei esanssia ole. Mielestäni on, joten asiakaspalvelija tutki tarkemmin tietoja ja yököttävässä kerroskiisselissä oli hieman kirsikkaesanssia, joka pitäisi kieltää kuvottavana aineena. 

Jouduin hävittämään tuotteen.

Vierailija
5/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirsikkamehua tiivisteenä myydään kaupoissa. Käytän sitä mm. jälkiruuissakin.

Vierailija
6/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On olemassa hapankirsikka ja imelä(makea)kirsikka. Ovat ihan erimakuisia.

Kummanko näistä sitten pitäisi maistua sille esanssille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin kirsikat on ihmeen hyviä. Yleensä en syö enkä juo mitään kirsikkaan viittaavaakaan.

Vierailija
8/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No haloo. Voiko muka appelsiinilimua verrata appelsiiniin? Saattaa se hyvältä maistua mutta ei ihminen, joka on juonut vain sitä, tiedä, miltä tuntuu syödä appelsiineja. Todella outoa tehdä päätelmiä hedelmien mausta sen perusteella, että on kokeillut jotain synteettistä esanssilitkua.

Syökää oikeaa ruokaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän sama kuin "vesimelonin" tai ihan vain "omenan" makuisten tuotteiden kanssa myös. Eiväthän ne maut liity yleensä mitenkään todellisuuteen.

Vierailija
10/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

joillakin kestää siis vain kauemmin aikuistua. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin luulin nuorempana maraschinokirsikan olevan kirsikka. Saksassa sitten tuli tutuksi hapankirsikka. Pidän.

Vierailija
12/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirsikkakarkeista tykkään ja tuoreista kirsikoista. Muuhun hyvään en ole vielä törmännyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kirsikkakarkeista tykkään ja tuoreista kirsikoista. Muuhun hyvään en ole vielä törmännyt.

No just kaikenmaailman kirsikkakarkeista tulee se etova lehahdus suuhun. Thyii!

Vierailija
14/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreet kirsikat on aivan ihania!

Sen sijaan kaikki kirsikkajuomat, -karkit, -säilykkeet ym. on aivan hirveitä. Välttelen niitä viimeiseen asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirsikoihin tulee se kirsikkatuotteiden maku pakastamisen jälkeen. Eli kotipihankin kirsikka maistuu aivan eriltä tuoreena puusta kuin talvella pakastamisen jälkeen. Luulisin siis ettei kirsikkatuotteisiin käytetä tuoreita kirsikoita vaan pakastettuja, jolloin maku muuttuu esanssiseksi.

Vierailija
16/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se paha maku tulee karvasmanteliöljystä. Sen saa aikaiseksi ihan ilman öljyä tai esanssiakin niin, että rikkoo kirsikan kivet ja liottaa niistä kiven sisälmyksistä makua hilloon tai mehuun. Vanhoissa resepteissä neuvotaan tekemään näin. Tämä perinne jatkuu sitten teollisuudessa karvasmanteliöljyn tai sen makuisen esanssin lisäämisenä.

Sekä hapankirsikat että makeat kirsikat ja myös niistä tehdyt tuotteet ovat ihania, jos niihin ei ole lisätty tuota karmeaa makuainetta.

Vierailija
17/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin. Kysyn myös, miksi päärynätyuotteet eivät maistu päärynälle, banaanituotteet banaanille, persikkatuotteet persikalle, mansikkatuotteet mansikalle...?! Huijausta, sanon minä! 

Vierailija
18/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen ehkä poikkeus, sillä rakastan tuoreita kirsikoita MUTTA MYÖS kaikkia kirsikkaesanssijuttuja, vaikka eivät muistuta maultaan pätkääkään toisiaan. Olin Kreetalla lomailemassa ja siellä törmäsin kaupassa loux- merkkiseen kirsikkalimppariin, joka muistutti maultaan yllättävän paljon tuoretta kirsikkaa. Suosittelen jos tulee mahdollisuus maistaa.

Vierailija
19/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihana, että joku muukin on tämän huomannut! Suomesta ei saa esim. hyvää kirsikkajugurttia. :( Virossa on myynnissä tosi hyvää Kirsiä, joka on *tietysti* sikäläisen Valion lisenssituote, 0,5 l purkki ja maku on se oikea. Eipä vaan täällä saa samaa. :) Harmi. Ja todellakin kirsikankivet ovat se kynnyskysymys eli se karvasmantelin maku ei kaikille vaan sovi. Itse siedän sitäkin, mutta pahinta on esanssimainen, liian sokerinen ja teollinen maku, jossa ei ole kirsikan hiventäkään. Olisi jo aika saada aitoja makuja meillekin!

Vierailija
20/25 |
06.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan kirsikoita ja kaikenlaisia kirsikkatuotteita. Käytän karvasmanteliöljyä leivonnassa. Harmi, ettei Suomesta tahdo löytyä kirsikkajäätelöä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kolme