Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvä karvahattu: Kypsän pihvin tilaaminen ravintolassa on totaalisen vulgaaria. Sitä ei vaan tehdä!! Tuhoat hyvän pihvin.

Vierailija
27.06.2019 |

Medium on kiikun-kaakun hyväksyttävä.

Tosi foodie tilaa raa'an tai medium-miinuksen.

Kommentit (58)

Vierailija
1/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tuhoan sen joka tapauksessa.

Vierailija
2/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsä pihvi on paras, tietenkin sinapilla.

Vierailija
4/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.

Se ei ole makuasia. Kypsää pihviä ei suostu edes kunnon ravintola tekemään.

Vierailija
5/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luolamiehet olivat sinua älykkäämpiä. He tiesivät, että tuli on muutakin kuin pintojen ruskista varten.

Vierailija
6/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Whatever, voit tunkea "ravintolakulttuurisi" sinne minne aurinko ei paista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäisiköhän käydä illalla ravintolassa. Kypsät pihvit ja ketsuppia päälle. Lapsille ananaspizza. Gurmeeta!

Vierailija
8/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäähän ruoka valmistaa loppuun saakka. Et sinäkään pitäisi puoliksi kudottua villapaitaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raa'aksi jätetty toki maistuu paremmalta, mutta jos miettii elintarviketurvallisuuden kannalta, niin ihan misdä tahansa pihvipaistolassa ei sellaista kannata tilata.

Vierailija
10/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitäähän ruoka valmistaa loppuun saakka. Et sinäkään pitäisi puoliksi kudottua villapaitaa.

Meillä pääruokavaihtoehdot ovat salmonella-kana ja botuliini-härkä. Tervetuloa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta se liha menee pilalle jo silloin, kun se irrotetaan eläimen kankusta.

Vierailija
12/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.

Se ei ole makuasia. Kypsää pihviä ei suostu edes kunnon ravintola tekemään.

Tietenkin se on makuasia. Mikäpä muukaan? Ravintola voi toki rajoittaa menunsa tismalleen haluamallaan tavalla. Mutta ei se kerro mikä on oikein tai väärin. Et sinä sitä mediumpihviäsi pizzeriassa saa, onko silloin pizza parempi ruoka? No sun logiikalla on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.

Se ei ole makuasia. Kypsää pihviä ei suostu edes kunnon ravintola tekemään.

Kunnon ravintola tekee just sellaisen pihvin kuin asiakas haluaa. Jos asiakas tilaa pihvinsä kypsänä, hänen pitää saada sellainen. Jos tehtävä todellakin on liian vaikea, se on syytä kertoa asiakkaalle jo tilausvaiheessa, niin hän voi vielä äänestää jaloillaan.  Ammattitaidotonta puuhastelua kantaa asiakkaan eteen jotain kuvottavia puolipunaisia raakileita ja sitten vielä yrittää todistella että "kyllä se ihan kyspsä on".

Vierailija
14/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minusta se liha menee pilalle jo silloin, kun se irrotetaan eläimen kankusta.

Totta, paistista ei yleensä saa erityisen hyvää pihviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raaka liha on terveysriski. Ties mitä loisia ja muita pöpöjä.

Vierailija
16/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tilaat kypsän pihvin niin saat huonompaa lihaa kuin jos tilaat raaemman version.

Ei ravintolat käytä parasta lihaa täyskypsään pihviin.

Vierailija
17/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".

Vierailija
18/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".

Pihvi itsessään on perunamuussin jälkeen junttimaisinta mitä ravintolassa voi tilata.

Vierailija
19/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".

Suomalaisen pahin painajainen: "ne nauraa mulle selän takana!"

Vierailija
20/58 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".

Suomalaisen pahin painajainen: "ne nauraa mulle selän takana!"

Oikeeastihan ne miettivät lähimmällä ABC:llä  vain koska työvuoro loppuu.