Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saa tehtyä rapeita lettuja?

Vierailija
10.06.2019 |

Hyvä resepti kiitos!

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita pannulle, tarpeeksi kuuma pannu ja riittävän ohuelti taikinaa pannulle, mieluiten niin että vähän roiskaiset sen siihen. Tulee kauniit ja rapsakat pitsireunat.

2/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vichyä maidon lisäksi niin tulee rapsakampaa :)

-Aito ja alkuperäinen, (valitettavan) vähän käytetty yksilö-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vichyä.

Vierailija
4/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reseptillä ei ole niinkään väliä, vaan paistolla. Riittävän kuuma pannu ja paljon voita. SIIS PALJON. Ei öljyä vaan voita. Letun reunojen pitää friteeraantua siinä voissa. Siis mikään sipaisu tai teelusikallinen ei riitä.

Vierailija
5/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä suhteessa aineksia?

Vierailija
6/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Missä suhteessa aineksia?

googleta lettutaikina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Missä suhteessa aineksia?

googleta lettutaikina

No kun tulee sata ohjetta ja aina onnistun valitsemaan sen surkeimman.

Vierailija
8/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riittävän kuuma pannu. Voi-öljyseoksella tulee pitsireunat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinähän ne avainasiat tulikin. Kuuma pannu, runsaasti rasvaa ja ohuelti taikinaa.

Vierailija
10/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Missä suhteessa aineksia?

googleta lettutaikina

No kun tulee sata ohjetta ja aina onnistun valitsemaan sen surkeimman.

Normaalista lettutaikinasta on mahdotonta saada surkeaa millään ohjeella. Vain paistamisessa voi onnistua letut pilaamaan. Paistamiseen saitkin jo olennaisimmat ohjeet, joten niitä en enää toista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukaan ei ole tainnut vielä mainita yhtä olennaista asiaa, nimittäin valurautapannua. Ei noilla pinnoitetuilla pannunläppänöillä kunnon luttuja pysty paistamaan jo senkääån vuoksi, ettei niitä saa kuumentaa tarpeeksi kuumaksi. Nesteenä pelkka vissy tai ehkä puolet ja puolet maitoa ja vissyä. Ohut taikina eikä liikaa munia, ettei tule munakasta.

Vierailija
12/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kukaan ei ole tainnut vielä mainita yhtä olennaista asiaa, nimittäin valurautapannua. Ei noilla pinnoitetuilla pannunläppänöillä kunnon luttuja pysty paistamaan jo senkääån vuoksi, ettei niitä saa kuumentaa tarpeeksi kuumaksi. Nesteenä pelkka vissy tai ehkä puolet ja puolet maitoa ja vissyä. Ohut taikina eikä liikaa munia, ettei tule munakasta.

Valurautapannulla tulee varmasti parhaat, en epäile, mutta kyllä meillä letut ovat myös pitsireunaisia ja rapeita ja pinnoitetulla pannulla paistettuja. Eli onnistuu pinnoitetullakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysähkö taikina jossa vähemmän kananmunaa ja riittävästi voita pannulle!

Vierailija
14/14 |
10.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai että, aivan sika hyviä tuli! Kiitos!!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kaksi