Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Fazerin riisipiirakat

Vierailija
29.05.2019 |

Tulin justiin kaupasta ja ihmetytti tää, enkä nopeella googlettamisella löytänyt vastausta. Eli lähes samanlaisessa pussissa kylmäosastolla kahta riisipiirakkaa, joista toinen on "Imatran riisipiirakka" ja toinen "Vuoksen riisipiirakka" (muistankohan ihan oikein...) Mitä eroa näillä sitten on? valmistus/koostumus/maku/ainesosa. Oli vielä kolmas "rukiinen riisipiirakka", jonka sitten valitsin näistä kolmesta. :D

Kommentit (31)

Vierailija
1/31 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuoksen Riisipiirakassa

Vesi, riisi (27 %), täysjyväruisjauho (10 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, sokeri, voi, maitoproteiini, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Imatran Riisipiirakka

Vesi, riisi (25 %), täysjyväruisjauho (12 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, maitoproteiini, sokeri, voi, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Vierailija
2/31 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei nyt oikein vastannut kysymykseen kun ainesosat näyttää noin samalta. Miksi pitää olla kaksi eriä ja millä perusteella nää on eri nimiset?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/31 |
29.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erillainen tekotapa piirakoissa.

Vierailija
4/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up! Onko palstalla Imatran tietäjää, joka osais selittää vähän yksityiskohtaisemmin miksi on kaksi näin "samanlaista" tuotetta eri nimillä? 

Vierailija
5/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokoero. Toiset on semmosia pikkupiirakoita, en nyt muista kumpi noista. Melko samanmakuisia ovat nuo kaksi. Ruispiirakat on joka tapauksessa noista Fazerin piirakoista parhaita.

Vierailija
6/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se kyllä kumma kun kävin tänään voiosastolla niin siellä oli myös Flooraa ja Keijuakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vuoksen Riisipiirakassa

Vesi, riisi (27 %), täysjyväruisjauho (10 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, sokeri, voi, maitoproteiini, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Imatran Riisipiirakka

Vesi, riisi (25 %), täysjyväruisjauho (12 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, maitoproteiini, sokeri, voi, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Syökö joku ihan oikeesti noita??

Vierailija
8/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumma, ettei yksikään teollinen valmistaja saa aikaiseksi karjalanpiirakoita. Noita pullamössöpiirakoita on kyllä kaikilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piirakan koko ja taikinajuuri.

https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/8561/fazer-imatran-riis…

Fazer Imatran Riisipiirakka 6 kpl/420 g

Fazer Imatran Riisipiirakan salaisuus on taikinajuureen leivottu rukiinen kuori, joka täytetään samettisen pehmeällä riisipuurolla. Se leivotaan Lappeenrannan leipomossamme imatralaisella reseptillä, josta piirakka onkin saanut nimensä.

https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/8653/fazer-vuoksen-riis…

Fazer Vuoksen Riisipiirakka 9 kpl/330 g

Pieni Rukiinen Riisipiirakka

Vierailija
10/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vuoksen Riisipiirakassa

Vesi, riisi (27 %), täysjyväruisjauho (10 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, sokeri, voi, maitoproteiini, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Imatran Riisipiirakka

Vesi, riisi (25 %), täysjyväruisjauho (12 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, maitoproteiini, sokeri, voi, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Syökö joku ihan oikeesti noita??

Mikäpä ihmetyttää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokoero. Toiset on semmosia pikkupiirakoita, en nyt muista kumpi noista. Melko samanmakuisia ovat nuo kaksi. Ruispiirakat on joka tapauksessa noista Fazerin piirakoista parhaita.

Fazerin sivuilta:

"Vuoksen Riisipiirakka on saanut nimensä komeasta Vuoksen joesta. Pienemmän kokonsa takia sopii hyvin vaikka juhlapöytään."

Vierailija
12/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kumma, ettei yksikään teollinen valmistaja saa aikaiseksi karjalanpiirakoita. Noita pullamössöpiirakoita on kyllä kaikilla.

Ei teollisuus tee ruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuoksen piirakat on pieniä, Imatran isoja. Niissä rukiisissa on aavistus enemmän ruista kuin Imatran piirakoissa, mutta muuten hyvin samanlaisia.

Vierailija
14/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vuoksen Riisipiirakassa

Vesi, riisi (27 %), täysjyväruisjauho (10 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, sokeri, voi, maitoproteiini, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Imatran Riisipiirakka

Vesi, riisi (25 %), täysjyväruisjauho (12 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, maitoproteiini, sokeri, voi, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Syökö joku ihan oikeesti noita??

Minä syön. Ennen tykkäsin jostain syystä (tottumus?) Saarioisten Isoista Vaaleista, mutta nyt Fazerin ruispiirakat maistuvat paremmin. Isot Vaaleat ovat maultaan aika pliisuja noiden rinnalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kokoero. Toiset on semmosia pikkupiirakoita, en nyt muista kumpi noista. Melko samanmakuisia ovat nuo kaksi. Ruispiirakat on joka tapauksessa noista Fazerin piirakoista parhaita.

Fazerin sivuilta:

"Vuoksen Riisipiirakka on saanut nimensä komeasta Vuoksen joesta. Pienemmän kokonsa takia sopii hyvin vaikka juhlapöytään."

Juhlapöytään???

Vierailija
16/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Perinteinen" imatralainen resepti: kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, ola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], dekstroosi, maitoproteiini, vehnägluteeni. Hohhoijaa. Pitkät on perinteet.

Vierailija
17/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vuoksen Riisipiirakassa

Vesi, riisi (27 %), täysjyväruisjauho (10 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, sokeri, voi, maitoproteiini, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Imatran Riisipiirakka

Vesi, riisi (25 %), täysjyväruisjauho (12 %), kasvimargariini [rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], vehnäjauho, dekstroosi, maitoproteiini, sokeri, voi, jodioitu suola (1,0 %), vehnägluteeni, rypsiöljy, ruismallas. Leivontaan käytetyistä jauhoista on 70 % täysjyväruista.

Miksi helvetissä piirakoihin tungetaan tällaista SONTAA. Kasvismargariinia ja rypsiöljyä, uskomatonta touhua. Parempi tehdä piirakat itse, niin voi vältellä näitä tutkitusti terveydelle haitallisia kasviöljyjä.

Vierailija
18/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuoksen piirakat on yli puolet pienempiä kuin nuo Imatran piirakat.

Vierailija
19/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On se kyllä kumma kun kävin tänään voiosastolla niin siellä oli myös Flooraa ja Keijuakin.

Et kyllä käynyt voi osastolla, sellaista kun ei kaupoissa ole. On vain margariiniosastot, voit on piilotettu jonnekin nurkkaan.

Vierailija
20/31 |
30.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On se kyllä kumma kun kävin tänään voiosastolla niin siellä oli myös Flooraa ja Keijuakin.

Miten tää nyt liittyi kysymykseeni mitenkään?