Mitä te muut kotirouvat olette tajoamassa tänään miehellenne päivälliseksi?
Laitatteko joka päivä alusta loppuun kokatun ruuan?
Kommentit (27)
Mä aprikoin sen välillä, et lämmittääkö mies töiden jälkeen kanapuikkoja ja ranskalaisia vai tekeekö feta-tomaatti-pastaa.
Kunpa tietäisin. Taidan soittaa miehelle, että tuo jotain valmista tai sitten käy kaupassa. Mä teen sen kyllä jos tarvis.. vaikka ranut ja nakit.
Ukko saa tämän viikon läskisoossiva, pottuva, tönkkösuolattua muikkuva sekä kupista kirnupiimää.
Maksamakkarakeittoa, lanttukiisseliä ja herne-maissi-paprikasmoothie.
Broileripastaa, kun pitää käyttää pieni tilkka sunnuntaina ruuasta jäänyttä kookoskermaa jääkaapista pois.
En tee mitään ruokaa tänään. Tuoretta leipää (kaupasta) ja jääkaapissa on kaikkea hyvää leipien päälle. Kahvia keitin...sitä on tossa termarissa.
Kevyt linja. Tuli taas viime viikolla reissussa syötyä ja juotua niin paljon ettei meistä kumpikaan ole lämmintä ruokaa vailla. Seuraavan kerran teen ruokaa perjantaina jos on hieno ilma niin syödään omalla terassilla. Lauantaina teemme yhdessä ruokaa kun tulee vieraita.
Sain töistä currypossukastikettaja uuniperunaa niin syökööt sitä. Itellä on kesäkurpitsapaistosta.
Ukko on kaveriensa kanssa grillaamassa niin syön mitä jaksan
Makaronilaatikkoa ku en saa ikinä mitää 500 euron hemmotteluhoitoja ikinä ja dayspa lahjakortteja. Tai voisin jättää ruuan tekemättäkin.
Sain juuri makkarakeiton valmiiksi. Mies tykkää, ja taaperollekin maistuu.
Vierailija kirjoitti:
Sain töistä currypossukastikettaja uuniperunaa niin syökööt sitä. Itellä on kesäkurpitsapaistosta.
Oli kyse kotirouvista. Kotirouva on sellainen, joka ei käy palkkatyössä. Se on vaikea käsite, mutta pinnistä, niin voit ymmärtää.
Inhoan ruuanlaittoa enkä ole siinä hyvä. Monesti mies haluaa itse tehdä ruokansa että varmasti on hyvää.
Minulta (työssäkäyvä) ei kysytty, mutta vastaan silti: Meillä syödään lähes joka päivä kotitekoista ruokaa, jonka minä laitan. Tosin en joka päivä tee uutta ruokaa vaan samaa voidaan syödä kahtena päivänä peräkkäin. Esimerkiksi eilen oli alkuruokana sunnuntailta jäänyttä porkkanasosekeittoa (veg), pääruokana miehelle sunnuntailta jäänyttä perunamuusia, pannukasviksia ja eilen valmistettuja broilerin rintapaloja. Itselleni pääruokana pannukasviksia ja soijasuikaleita (molemmat sunnuntailta). Lisäksi salaattia (salaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua, paprikaa + miehen annoksessa salaattijuustoa). Viikonlopuksi miehelle laittamani karjalanpaistin jämät pakastin. Viikonloppuna meillä syödään usein myös jälkiruokaa, sunnuntaina mies söi omatekoisen kuppikakun + jäätelöä ja kinuskikastiketta.
Tänään suunnittelen paistavani kasviksia ja itselleni tofua, miehelle loput rintapaloista. Lisukkeeksi nuudeleita ja salaattia.
Tämä siksi, että tykkään laittaa ruokaa. Tosin tänäänkin olen kotona vasta noin 19 aikoihin mikä tarkoittaa, että kovin paljon muuta en alkuillasta sitten ehdi tehdäkään.
Uunissa broileria ja vihanneksi, siis padassa. Enpä juuri muuta osaa tai ehtiskään kolmen alle kouluikäisen kanssa. Viikonloppuisin syödään paremmin (ulkona).
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sain töistä currypossukastikettaja uuniperunaa niin syökööt sitä. Itellä on kesäkurpitsapaistosta.
Oli kyse kotirouvista. Kotirouva on sellainen, joka ei käy palkkatyössä. Se on vaikea käsite, mutta pinnistä, niin voit ymmärtää.
Suomessa ei kovin paljon kotirouvia ole ja jos tähän aikaan päivästä vain heiltä odottaa vastausta niin hiljaista saattaa olla.
Mies tekee tänään ruuan siksi, kun tulen vapaaehtoistyöstäni.