Hieno, uusi tai toimiva keittiö - innostaako kokkaamaan?
Olin ennen innokas ja hyvä leipuri. Kiireessä jäänyt vähälle. Nyt suunnittelen ruokavalioon pysyvää keventämistä. Olen hyvätuloinen ja silti ostan halpaa (=epäterveellistä) ruokaa. Harrastan myös lohtusyömistä. Kesät taas grillaamme, mutta emme kovin terveellisesti.
Sinä, jolla on siisti, uusi tai muuten näppärä keittiö - kuinka paljon keittiön toimivuus vaikuttaa kokkausinnostukseen?
Itse kateellisena kuuntelen muiden kertomuksia siitä, mitä kaikkea kivaa ovat kokeilleet ( jopa pienituloiset opiskelijat). Pohdin, että jos kyökki olisi siedettävämpi, alkaisin taas tekemään itse ruokaa ( syömme paljon ulkona) ja uhraisin enemmän ajatuksia ruualle niin se heijastuisi hyvinvointiin ja painonhallintaan jollakin tavalla...
Kyllä mulle itselle räätälöity keittiö on ollut ihan huippu. 3. huippukeittiö menossa:)