Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

G: Käytätkö valmiita piirakkataikinapohjia vai teetkö itse?

Vierailija
09.01.2008 |

Perustele miksi.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunipannullinen piirakkaa siis pohja:



250g voita tai margariinia

5 dl vehnäjauhoja

1-1,5dl vettä



Nypi voi ja jauhot. sekoita kylmä vesi seokseen. Joskus laitan vähäksi aikaa jääkaappiin ja joskus paistan vähän aikaa ennen täytteen laittoa. riippuu onko kiire tehdä. onnistuu ilman jääkaappia ja paistamista... tulee todella murea pohja...



Tämä riittää sellaiseen pyöreään uunivuokaan...

100g voita tai marg.

2dl vehnäjauhoja

2 rkl kylmää vettä

Vierailija
2/2 |
09.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on aikaa ja muita resursseja niin teen taikinan itse. Jos ei niin kipaisen kauppaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan neljä