Voiko pastan ja nakit keittää samassa kiehuvassa vedessä
Kommentit (10)
tai kattilan höyrytysosassa/siivilässä.
Muuten voi tulla ylikypsiä nakkeja. :)
mikrossa tulee parempia kuin kattilassa.
Yöks. Keitettäessä ja mikrossa(????) tulee kamalia löllöjä. Joko paistetaan pannulla tai uunissa.
tulee vähän liian rasvasia mun makuun..yök!
Eikä tule keitettäessäkään löllöjä, jos ei anna nakkien lillua liian kauan keitinvedessä. Näköjään nakkien keittäminen on taitolaji.
Hmm, mitenkäs ton perustelet? Nakkeja paistettaessa ei tarvi käyttää rasvaa(eikä nykyään paljon muunkaan koska pannut on niin hyviä). Mihin se rasva muka häviää sieltä nakista jos sen mikrossa pyöräyttää.
Yöks, en pääse tosta ajatuksesta.
Ja keitettäessä, no tykkään vaan paistetusta ja rapeasta pinnasta, ei voi minkään.
Pasta keitetään sen 8-12 minuuttia, ja sitten ihan viime minuuteilla voi nakit laittaa mukaan kiehuvaan veteen kuumenemaan. Sittten kaadat vedet pois ja ateria on valmis nautittavaksi.
Meillä syödään muuten vain A-luokan nakkeja, nitriittömiä, kun lapsille ei pitäisi niitä säilöntälisäainetuubeja liika ruokkia. Joskus myös bratwursteja, mutta nehän pitää aina paistaa.
Siksi varmaan pitäis keittää.