Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Jauhelihapihvit
Epätoivoinen mies
29.04.2019 |
Tein juuri uunissa jauhelihapihvejä seuraavalla tavalla: taikinaan 700 g sika-nauta-jauhelihaa, 1 dl korppujauhoja, purkki kermaviiliä, 2 kananmunaa, 1 rkl öljyä, mausteet. Taputtelin leveitä pihvejä ja laitoin 210-asteiseen uuniin.
Pihvit kutistuvat leveyssuunnassa ja paksuuntui, sekä pelti ui rasvassa. Miten ihmeessä näin pääsi käymään ja miten saisin onnistumaan tuon tuikitavallisen ruoan? Eikä maistunutkaan kovin kummoistelta. Jos tämän olisin tiennyt niin olisi ennemmin laittanut vaan munan suuhun ja ollut tekemättä.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa