Turkkijugun korvaus voileipäkeikissä
Yhteishyvässä oli hyvä ohje, mutta 5dl partaäijää
Mitä ja paljonko laitan tilalle jos pidän ranskankermasta ja
sulatejuustosta. Turkki on niin hapanta.
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Ensin pitäisi tietää, mikä on voileipäkeikki.
Juuh haha
https://yhteishyva.fi/reseptit/tsatsiki-kylmasavulohikakku/recipe-21399
No vaikka sitä ranskankermaa sitten saman verran. Tuossa sen jogurtin idea on tuoda täytteeseen kirpeyttä joka tasapainottaa sitä kylmäsavulohen makua. Sulatejuustoa en ehkä laittais ollenkaan.
tee kunnon mälli, vaikka puolet ja puolet majoneesia ja sulatejuustoa
Jugu-jugu-maan bajamajasta kauhaset kipollisen mukaan kun käytte siellä perheen kanssa kesällä.
lidlin partajugu on leppoisaa, ei ökkökirpeetä kuten muut.
Vierailija kirjoitti:
Ensin pitäisi tietää, mikä on voileipäkeikki.
Se on luultavasti keikistelya voileivan kanssa.
t. ulkosuomalainen
Saisiko saman suomeksi, kiitos. Vai onko tämä ns. roskaväkisuomea?
Vierailija kirjoitti:
lidlin partajugu on leppoisaa, ei ökkökirpeetä kuten muut.
Ai se iso ämpäri, kreikkalainen?
Vierailija kirjoitti:
Saisiko saman suomeksi, kiitos. Vai onko tämä ns. roskaväkisuomea?
Ei oo. Kaikissa kielissä on khyllä laudatur.
T. Ap
Keikki? Nyt alkaa finglish mennä liian pitkälle.
Santvitskeikkiin turkisyoukurt. Ääääääääh
Vierailija kirjoitti:
Keikki? Nyt alkaa finglish mennä liian pitkälle.
Ei on se keikki
Vierailija kirjoitti:
Santvitskeikkiin turkisyoukurt. Ääääääääh
Sänkkärikeikki tyrkisjogulla yläpeukku
Ensin pitäisi tietää, mikä on voileipäkeikki.