Lue keskustelun säännöt.
Sima - missä vaiheessa tietää onko satsi pilalla?
29.04.2019 |
Oletteko maistelleet simaa kesken käymisen? Miltä sen kuuluisi maistua 18 tuntia alullepanon jälkeen? Maistuuko hiiva vielä siinä vaiheessa?
Olen armoton tunari näissä simahommissa, joka välillä onnistuu ja välillä en.
Eilen tein siman tasan tarkkaan ohjeiden mukaan, mutta pelkäsin tuleeko hiivaa liikaa.
Nyt sima on käynyt noin 18 tuntia. Pullotin sen 10 tunnin kohdalla. Simassa maistuu vielä hiiva. Missä vaheessa hiivan maku katoaa? Tulisiko siman olla tässä vaiheessa jo makeata ja hiivan maku poissa?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mäkin haluun tietää tähän vastauksen :)