Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos jauheliha haisee lievästi makealle, voiko se olla vielä hyvää?

Vierailija
22.04.2019 |

Onko pilalla?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista ja maista varovasti pieni osa. Häältyneen rasvan maun erottaa kyllä helposti.

Pinnalta vähän harmaantunut liha ei sinällään ole pahentunutta.

Lievästi härskiintynyt jauheliha ei ole vaarallista, vain hiukan erikoisen makuista. Heittää roskiin jos ei pysty syömään.

Vierailija
2/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos tykkäät makeasta, niin on se hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää siihen ämpärillinen vettä, kilo sokeria, yksi sitruuna siivuina sekä kourallinen rusinoita. Hiivaa et välttämättä tarvitse, sillä jauheliha elää jo omaa elämäänsä. (Valmistuu vapuksi.)

Vierailija
4/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paha sanoa, kun multimediassa ei vielä ole hajutoimintoa. 

"Makea" tuoksahdus kyllä viittaa pilaantuneisuuteen. Miten pakattu? Viimeinen käyttöpäivä ohiko?  Tai säilytetty liian lämpimässä. 

Vierailija
5/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se makeus pesemällä lähtee.

Vierailija
6/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä siinä on viimeinen mpv.? Suosittelen kunnollista esiliotusta ja Fairy pesua juuriharjalla. Hyvä siitä tulee! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeinen päivämäärä 17.4. ja jääkaappi oli ollut vain kakkosella (1-6). Roskiin menee valitettavasti. Ap

Vierailija
8/8 |
22.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kävin keskiviikkona kaupoilla ja ostin jauhelihaa, pitkästä aikaa (olen itse melkein kasvissyöjä ja mieskin mukautunut. Teki kumminkin mieli laatiikkoruokaa, jossa olisi lihaa). Eräpv oli joku 22.4. En melkein muistanut miten jauhelihan kanssa menetellään, mutta tietty heitin tuon pakkaseen, sitten sen laatikon tein tässä lankalauantaina, ja maku oli hyvä. Kannattaa ainakin paistaa ja pakastaa jos on ylimääräistä lihaa.   

Vähän lihaa käyttävänä muistan kaverin neuvon: hän paistaa jauhelihan aina ostopäivänä. Tämä minun tapa kumminkin onnistui, kun päiväystä oli jäljellä ja kuljetuskin oli termokassissa, samassa missä pakasteet.  Pistin osan valmiista laatikosta kypsänä jääkaappiin, eilen oli muuta pääsiäisruokaa kuin lauantaina. Saa nähdä, onko ok, luulen kumminkin että on. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi viisi