Paras valmispastakastike?
Aina ei jaksa eikä viitsi kokata pitkän kaavan mukaan. Viimeaikoina olen syönyt paljon pastaa ja olen miettinyt, uskaltaako valmispastakastikkeita kokeilla? Entä kun lasagnen himo yllättää, onko kaupan valkokastike kelvollista?
Kommentit (5)
Itse en ottaisi riskiä. Pahimmassa tapauksessa häviää 1-3e jos purkki onkin syömäkelvotonta. Ei hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Itse en ottaisi riskiä. Pahimmassa tapauksessa häviää 1-3e jos purkki onkin syömäkelvotonta. Ei hyvä.
Juu, mäkään en ottaisi riskiä vaikka joku suosittelisikin. Jokuhan voi tykätä vaikka jostain x-tran soosista. Syöhän niitä tonnikalojakin joku vaikkei ne ihmisravinnoksi sopivia ole.
Barillan Pesto alla Genovese on ainoa mitä itse käytän. Paras pikaruoka on pestopasta tuoretomaatilla ja mozzarellalla.
Valitettavasti ei ole tullut sellaista valmiskastiketta vastaan mikä olisi hyvää. Kaikki ovat menetelleet.
Tykkäsin siitä lidelin tonnosta.
Lasagneen en tee koskaan valkokastiketta, vain märkä tomaattikastike jauhelihalla tai tonnolla ja ruokakermaa+ juustoraastetta väleihin