Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä tehdä parmesaanijuuston kannoista?

Vierailija
20.03.2019 |

Olen säästänyt parmesaanijuuston kantoja jääkaapissa luullen, toivoen ja uskoen että saan niitä jokupäivä hyödynnettyä jotenkin.

Koeteltuja ideoita?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä voi vaikkapa pujottaa naruihin ja tehdä kivan verhon esim oviaukkoon tai tilaa jakamaan.

Vierailija
2/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rouhittuna kastikkeisiin, kiusauksiin, pastaan, leivontaan ja gratiineihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

anna kissalle

Vierailija
4/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä niitä vedessä ja käytä juustonmakuinen vesi keittoon, kastikkeeseen, ristittiin tms.

Vierailija
5/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan ne joko keittoihin tai vaikka bechamel-kastikkeeseen, siitä tulee sitä parmesaanin luonnollista MSG:tä joka antaa lisämakua.

Jos on joku vähän tehokkaampi yleiskone niin ne voi myös jauhaa ihan jauhoksi ja käyttää tavalliseen tapaan niinkuin raastetun parmesaanin yleensäkin.

Vierailija
6/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raasteena leivälle. Vaatii lisukkeita...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse laitan ne joko keittoihin tai vaikka bechamel-kastikkeeseen, siitä tulee sitä parmesaanin luonnollista MSG:tä joka antaa lisämakua.

Jos on joku vähän tehokkaampi yleiskone niin ne voi myös jauhaa ihan jauhoksi ja käyttää tavalliseen tapaan niinkuin raastetun parmesaanin yleensäkin.

PS: Siis selvennykseksi, jos laitat keittoon tai kastikkeeseen niin muista myös ottaa lopuksi pois! Se ei nimittäin sula mihinkään, siitä vaan tulee makua.

Vierailija
8/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on oivallinen aika virittää hiirenloukut kesäkuntoon! Kunnon köntti haisevaa juustoa takaa varman saaliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkeistä. Erityisesti niistä luovista..:))