Miksi mua ei itketä sipulien leikkaaminen?
Kommentit (26)
En tiedä Mua sattuu silmiin. Ja kyynelehdin tpdella, todella paljon.
Siksi ostan välillä tuota "en voi käsittää miksi joku ostaa pakastettua sipulia" -tuotetta.
Pilkon myös itse ja silloin itken kuin vesiputous, Pakastettu ei ole itse silputun veroista, mutta arkena tyyliin jauhelihakastikkeessa menee todella hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Tunnetko itsesi huonoksi, kun eivät kyyneleet virtaa sipuleita kuoriessa?
En, mutta ihmettelen kun ihmiset puhuvat kyynelnesteiden virtaavan sipuleita paloitellessa.
1. Veitsesi on terävä
2. Leikkuutekniikkasi on kunnossa
3. Isot, peittävät silmälasit?
4. Pitkä selkä ja käsivarret, pitkä etäisyys silmistä sipuliin?
Vierailija kirjoitti:
Sulla on terävä veitsi.
Ei kyllä hirveän terävä ole, kun tomaattien paloittelu ei kovin hyvin onnistu. Pitäisi kyllä teroittaa, tiedän.
Ei sinulla satu olemaan piilarit päässä :)
Vierailija kirjoitti:
Leikkaat valkosipulia.
:D No niin just joo.
Vierailija kirjoitti:
Ei sinulla satu olemaan piilarit päässä :)
Ei ole. Olenko muka ainut jota ei itketä sipulin paloittelu.
Piilolinssit silmissä? Itsellänikään ei silloin tunnu missään, mutta jos on rillit päässä, niin aivan kauhea kirvely ja silmien valuminen.
Vierailija kirjoitti:
Huonolaatuinen sipuli ei itketä.
Eikös ne irtosipulit ole ihan ok kaupoissa? Mistä sä ostat ykkösluokkaisia?
Vierailija kirjoitti:
Huonolaatuinen sipuli ei itketä.
Ok, kotimainen luomusipuli huonolaatuista?
Säilytätkö sipulin jääkaapissa, kuten minä? Kylmä sipuli ei itketä.
Vierailija kirjoitti:
Säilytätkö sipulin jääkaapissa, kuten minä? Kylmä sipuli ei itketä.
En säilytä, ihan sipuleille tarkoitetussa posliinisessa isossa purnukassa, jossa kyljessä pyöreitä pieniä aukkoja.
En minäkään kyynelehdi, huuhtelen leikattavan sipulin kylmässä vedessä, leikkaan terävällä
(ei sahalaitainen) veitsellä ja pidän suuni kiinni leikatessa.
Tunnetko itsesi huonoksi, kun eivät kyyneleet virtaa sipuleita kuoriessa?