Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kauanko lihaliemi voi säilyä jääkaapissa?

Vierailija
24.02.2019 |

Olen siis joulukinkun nesteen laittanut kannellisiin purkkeihin ja käytellyt pikkuhiljaa.
En ole edes tajunnut että se on mennyt pahaksi aikojs sitten. Maistuu hyvältä, näyttää hyvältä.. Mikä tuollaisessa suolaisessa hyytelössä menee pahaksi kylmässä jääkaapissa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
24.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko siinä rasvakansi päällä?

Vierailija
2/7 |
24.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko siinä rasvakansi päällä?

On joo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
24.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko siinä rasvakansi päällä?

On joo.

Sitten ei mitään huolta. Rasvakannen ansiosta se liemi siinä alla on ilmatiivis eikä pääse pilaantumaan.

Vierailija
4/7 |
24.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänään täällä on keitelty häränhännistä lihalientä. Nam :p

Vierailija
5/7 |
24.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka suolaista joulukinkun liemi on. Jos suolapitoisuus on vähintään 10 %, se suolaisuus jo itsessään estää pilaantumisen.

Vierailija
6/7 |
24.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko siinä rasvakansi päällä?

On joo.

Sitten ei mitään huolta. Rasvakannen ansiosta se liemi siinä alla on ilmatiivis eikä pääse pilaantumaan.

No sehän se sitten on. Kun tässä vielä maistelinkin ja maistuu oikein hyvälle. Käytänpä pois. Kiitti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
24.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko siinä rasvakansi päällä?

On joo.

Sitten ei mitään huolta. Rasvakannen ansiosta se liemi siinä alla on ilmatiivis eikä pääse pilaantumaan.

No sehän se sitten on. Kun tässä vielä maistelinkin ja maistuu oikein hyvälle. Käytänpä pois. Kiitti!

Eipä mitään. Sitten kun sen rasvakannen avaa ja ottaa lientä sieltä alta pois, se loppupurkki on suositeltavaa seuraavien viiden päivän sisällä joko käyttää pois tai kiehauttaa uudelleen. Kiehauttamisen jälkeen kun se jäähtyy niin se rasvakansi asettuu taas päälle tiiviiksi kanneksi.