Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uunifetapastan jättisuosio nosti Pirkka-tuotteen myyntiä yli 100% – "Voi loppua kaupoista"

Stell--
20.02.2019 |

Kreikkalainen salaatti on parasta ja onko tosiaan nyt että trendi hömpötyksen takia fetaa ei saa kaupasta

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/747497-uunifetapastan-jattisu…

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

osta jotain toisenmerkkistä fetaa 

Vierailija
2/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko pakko kulkee trendien mukana aina!!

Eikö tavan kelpaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikutti tuo reseptikin herkulliselta kun vilkaisin.

Vierailija
4/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otin reseptin talteen, kokeilen joku kerta. Kai nyt muutkin fetan tyyppistä juustoa myyvät kuin Pirkka? Ihan hyvä mainostus, muuten :D

Vierailija
5/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

poistuu varmaqan tai ainakin saatavuutta heikennetään. Pirkkaa on vain nimeksi yleensä tuotteita ei ole edes atrkoitus olla saatavissa. Ovat vain hintansa puolesta maininnassa. Oikeasti ovat aina loppu jotta ottaisit puolet kalliimman merkin.

Vierailija
6/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä se ohje oli outo. Tuliko siihen edes muuta kuin fetaa, tomaattia, oliiviöljyä ja pastaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vois vetää paremmaks. Karppaajan fetapassta.

Vierailija
8/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vois vetää paremmaks. Karppaajan fetapassta.

Sit lopuuksi ottaa fetankin pois. "Missäs se ruoka onn?" "No siiinähän se on, ilmakuivattu posliini salaattipedillä".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No joo näinhän se on. Feta on kyllä hyvää

Vierailija
10/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ollaan tehty ton ohjeen pohjalta jo varmaan viisi kertaa ruokaa. Ensimmäinen versio jäi vähän mauttomaksi kun menin ohjeen mukaan, sitten lisäsin mausteita (samalla kertaa chiliä, timjamia, valkosipulia, suolaa ja mustapippuria) niin johan alkoi maistua. Laitan myös noin 750 grammaa tomaatteja kahdelle-kolmelle syöjälle yhtä fetapalaa kohden. Itse olen käyttänyt Patros "fetaa", sehän ei oikeata ole mutta vuosien varrella todettu erittäin hyväksi fetajuustoksi (siis se iso pala litteässä paketissa). Toimii tämä resepti oikein hyvin, toki feta on suolaista ja rasvaakin on siinä, mutta tuossa Patroksen fetassa on kaloreita 279/sata grammaa. Lisäksi tulee vaan pastaa (itse käytän aina täysjyvää), oliiviöljyä, paljon tomaatteja, lisäksi tuoretta basilikaa ja rucolaa reippaasti  ja mausteita joten ei kai tuo ihan pahimmasta päästä ruokia voi olla. Kätevä pikaruoka kun ei jaksa ihmeitä kokkailla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kaikki suomalaiset ruoat pitaa tehda uunissa? Hellalla tulee paljon nopeammin. Minulla uuni on kattiloiden sailytystila.

Vierailija
12/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stell-- kirjoitti:

Kreikkalainen salaatti on parasta ja onko tosiaan nyt että trendi hömpötyksen takia fetaa ei saa kaupasta

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/747497-uunifetapastan-jattisu…

En tee ruokaa juuri koskaan, suunnilleen kerran kuukaudessa max. Mutta viime viikonloppuna kokeilin tätä ohjetta, kun näin jutun siitä netissä. Ja kyllä se oli minusta hyvää! Ja tietysti todella helppo tehdä.

Aion ehdottomasti tehdä toistekin. Harmi tietysti että aloittaja jää ilman fetasalaattia. Salaatissa voi fetan kuitenkin hätätilanteessa korvata salaattijuustolla, mutta tässä uunifetapastassa pitää olla oikeaa fetaa. Salaattijuuston kanssa ei onnistu, koska se ei pehmene uunissa tarpeeksi. Juuston tässä ohjeessa pitää siis tosiaan olla sitä aitoa, lampaanmaidosta tehtyä fetaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilin reseptiä, feta oli paremman laatuista kuin pirkka, mutta ruoka maistui surkealta. Meillä jäi syömättä. Öljyistä moskaa.

Vierailija
14/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun mielestä se ohje oli outo. Tuliko siihen edes muuta kuin fetaa, tomaattia, oliiviöljyä ja pastaa?

Ei tule, eli tosi simppelit raaka-aineet, ja silti (tai siitä huolimatta) ruoka on hyvää! Kannattaa tietysti valita mahdollisimman laadukasta fetaa ja oliiviöljyä. Ja kaipa pastassakin on laatueroja, vaikka sitä en itse kyllä niin huomaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stell-- kirjoitti:

Kreikkalainen salaatti on parasta ja onko tosiaan nyt että trendi hömpötyksen takia fetaa ei saa kaupasta

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/747497-uunifetapastan-jattisu…

En tee ruokaa juuri koskaan, suunnilleen kerran kuukaudessa max. Mutta viime viikonloppuna kokeilin tätä ohjetta, kun näin jutun siitä netissä. Ja kyllä se oli minusta hyvää! Ja tietysti todella helppo tehdä.

Aion ehdottomasti tehdä toistekin. Harmi tietysti että aloittaja jää ilman fetasalaattia. Salaatissa voi fetan kuitenkin hätätilanteessa korvata salaattijuustolla, mutta tässä uunifetapastassa pitää olla oikeaa fetaa. Salaattijuuston kanssa ei onnistu, koska se ei pehmene uunissa tarpeeksi. Juuston tässä ohjeessa pitää siis tosiaan olla sitä aitoa, lampaanmaidosta tehtyä fetaa.

Vierailija
16/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aion ehdottomasti tehdä toistekin. Harmi tietysti että aloittaja jää ilman fetasalaattia. Salaatissa voi fetan kuitenkin hätätilanteessa korvata salaattijuustolla, mutta tässä uunifetapastassa pitää olla oikeaa fetaa. Salaattijuuston kanssa ei onnistu, koska se ei pehmene uunissa tarpeeksi. Juuston tässä ohjeessa pitää siis tosiaan olla sitä aitoa, lampaanmaidosta tehtyä fetaa.

En ole juuri tätä reseptiä vielä kokeillut, mutta muuten olen kyllä käyttänyt salaattijuustoa uunifetana ja oikein hyvin se minusta toimii ja tulee pehmeää, ei ehkä mene ihan yhtä murumaiseksi kuin tuossa ohjeessa näyttää olevan, mutta miksi sen välttämättä pitäisi sellaista ollakaan.

Vierailija
18/18 |
20.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Feta on erittäin suolasta, joten resepti ei ole terveellinen. Aina kun syö fetaa pelkästään salaatissa, yölläkin maistuu suolan maku suussa. Se on ihan sama kuin söisi sipsipussin syömällä uunifetapastaa. Yleensä pastaruuan kanssa käytetään parmesaania ja muita juustoja, jotka on vähemmän suolaisia mutta hyviä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kaksi