Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Crowmoorin maku on muuttunut

Vierailija
03.02.2019 |

Olenko vieroittanut itseni Crowmoorista vai olenko oikeassa ja uusien tölkkien myötämyös maku on muuttunut?
Viime kerrasta on kyllä aikaa kun olen maistanut, mutta ennen oli lempparia. Nyt jotenkin outoa.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
03.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älkää esittäkö absolutisteja kun ette ole :D

Vierailija
2/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

samaa mieltä. crowmoor on lemppari mutta uuden ulkoasun myötä on mausta myös tullut todella hiivainen. ei tee enää mieli juoda. jos on ehdotuksia samanlaisista situkoista kun crowmoor oli ennen niin otetaan vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kallista kusta se on aina ollut.

Vierailija
4/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaiset siiderit ovat ihan uskomatonta kuraa. En ymmärrä, miten niitä saa edes myydä siiderinä kun ne eivät sitä ole vaan vedellä laimennettua omenaviiniä. Siiderillä pitäisi olla jokin nimisuoja ja vaatimus siitä, että ne on tehty oikeasta omenamehusta.

Vierailija
5/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Älkää esittäkö absolutisteja kun ette ole :D

Kuka täällä on Absolutistia esittänyt. Paitsi minähän olen Absolutisti. En juo kuin Absolutia.

Vierailija
6/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomalaiset siiderit ovat ihan uskomatonta kuraa. En ymmärrä, miten niitä saa edes myydä siiderinä kun ne eivät sitä ole vaan vedellä laimennettua omenaviiniä. Siiderillä pitäisi olla jokin nimisuoja ja vaatimus siitä, että ne on tehty oikeasta omenamehusta.

Omenaviinikin on tehty kayttämällä, kuten siideri. Suomessa on muutama ihan hyväkin siideri, mutta nää kaikki ananas-light litkut voisi myydä long drink -nimellä.

Jotkut bulkkisiiderit varmaan onkin kuraa, niinkuin kaikki bulkkioluetkin (Lapinkulta, Koff, Karhu, Karjala, tms.). Johtunee varmaan siitä, että pitää saada halvalla ja nopeasti tavaraa kauppoihin, niin säästetään varastointi (lagering) -ajasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomalaiset siiderit ovat ihan uskomatonta kuraa. En ymmärrä, miten niitä saa edes myydä siiderinä kun ne eivät sitä ole vaan vedellä laimennettua omenaviiniä. Siiderillä pitäisi olla jokin nimisuoja ja vaatimus siitä, että ne on tehty oikeasta omenamehusta.

Kerrankin joku puhuu oikeaa asiaa!

Vierailija
8/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan kuin olisi muuttunut makeammaksi ja ei niin raikkaaksi. Juon nykyään vain sitä Fizzin siideriä tai Magnersia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suomalaiset siiderit ovat ihan uskomatonta kuraa. En ymmärrä, miten niitä saa edes myydä siiderinä kun ne eivät sitä ole vaan vedellä laimennettua omenaviiniä. Siiderillä pitäisi olla jokin nimisuoja ja vaatimus siitä, että ne on tehty oikeasta omenamehusta.

Omenaviinikin on tehty kayttämällä, kuten siideri. Suomessa on muutama ihan hyväkin siideri, mutta nää kaikki ananas-light litkut voisi myydä long drink -nimellä.

Jotkut bulkkisiiderit varmaan onkin kuraa, niinkuin kaikki bulkkioluetkin (Lapinkulta, Koff, Karhu, Karjala, tms.). Johtunee varmaan siitä, että pitää saada halvalla ja nopeasti tavaraa kauppoihin, niin säästetään varastointi (lagering) -ajasta.

Niin, mutta oikea siideri tehdään käyttämällä omenamehusta, ei koskaan viinistä mikä laimennetaan vedellä. Ymmärrät varmaan omenaviinin ja -mehun eron?

Vierailija
10/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taisin juoda pari vuotta sitten, ennen kun vaihdoin karpalomehuun. Sen jälkeen kun se kuiva versio tuli, ei kumpikaan enää maistunut.

Écusson oli joskus lemppari, 0,75, saa alkosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suomalaiset siiderit ovat ihan uskomatonta kuraa. En ymmärrä, miten niitä saa edes myydä siiderinä kun ne eivät sitä ole vaan vedellä laimennettua omenaviiniä. Siiderillä pitäisi olla jokin nimisuoja ja vaatimus siitä, että ne on tehty oikeasta omenamehusta.

Omenaviinikin on tehty kayttämällä, kuten siideri. Suomessa on muutama ihan hyväkin siideri, mutta nää kaikki ananas-light litkut voisi myydä long drink -nimellä.

Jotkut bulkkisiiderit varmaan onkin kuraa, niinkuin kaikki bulkkioluetkin (Lapinkulta, Koff, Karhu, Karjala, tms.). Johtunee varmaan siitä, että pitää saada halvalla ja nopeasti tavaraa kauppoihin, niin säästetään varastointi (lagering) -ajasta.

Niin, mutta oikea siideri tehdään käyttämällä omenamehusta, ei koskaan viinistä mikä laimennetaan vedellä. Ymmärrät varmaan omenaviinin ja -mehun eron?

No, lopputuloksessa ei ole juuri mitään eroa. Vielä jos molemmat säilötään tynnyrissä riittävän ajan. Luultavasti (lue: todennäköisesti) et edes sinä pysty sokkotestissä kertomaan, kummalla tavalla siideri on valmistettu.

Vierailija
12/24 |
07.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suomalaiset siiderit ovat ihan uskomatonta kuraa. En ymmärrä, miten niitä saa edes myydä siiderinä kun ne eivät sitä ole vaan vedellä laimennettua omenaviiniä. Siiderillä pitäisi olla jokin nimisuoja ja vaatimus siitä, että ne on tehty oikeasta omenamehusta.

Omenaviinikin on tehty kayttämällä, kuten siideri. Suomessa on muutama ihan hyväkin siideri, mutta nää kaikki ananas-light litkut voisi myydä long drink -nimellä.

Jotkut bulkkisiiderit varmaan onkin kuraa, niinkuin kaikki bulkkioluetkin (Lapinkulta, Koff, Karhu, Karjala, tms.). Johtunee varmaan siitä, että pitää saada halvalla ja nopeasti tavaraa kauppoihin, niin säästetään varastointi (lagering) -ajasta.

Niin, mutta oikea siideri tehdään käyttämällä omenamehusta, ei koskaan viinistä mikä laimennetaan vedellä. Ymmärrät varmaan omenaviinin ja -mehun eron?

No, lopputuloksessa ei ole juuri mitään eroa. Vielä jos molemmat säilötään tynnyrissä riittävän ajan. Luultavasti (lue: todennäköisesti) et edes sinä pysty sokkotestissä kertomaan, kummalla tavalla siideri on valmistettu.

Just joo! Onko Kopparberg Strawberry Light suosikkisi...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
01.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

pilattu hyvä siideri perk..

Vierailija
14/24 |
01.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen huomannut saman!! Se on makeampaa ja hapot karkaavat nopeammin. Ekat huikat ok ja loppu tölkki kamalaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
01.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin kuiva omppu?

Vierailija
16/24 |
01.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on kyllä kumma miten juoman kuin juoman maku muuttuu pahemmaksi tullessaan ylös kuin mennessään alas.

Vierailija
17/24 |
01.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
18/24 |
01.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä johtuu, että suomalaiset eivät osaa tehdä kunnon sidukkaa, vaikka virolaiset lahden eteläpuolella saavat halvalla niin hyvää aikaan?

Vierailija
19/24 |
01.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan kuin olisi muuttunut makeammaksi ja ei niin raikkaaksi. Juon nykyään vain sitä Fizzin siideriä tai Magnersia

Magners saa äänet täältä myös. Orchard Thieves maistuu tällä hetkellä. Happy Joe kuiva omena oli jossain vaiheessa suosikki.

Vierailija
20/24 |
20.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helvetti kuivat siiderit. Siiderin pitää olla makeaa ja päärynäsomersby on lempparini.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan kaksi