Eikö Ohuen Ohut leikkele ole silti liian paksu, voisiko olla leikkelesprayta?
Mikä idea tuossa mitättömyydessä mahtaa olla, eikö ruuan pidä maistua joltakin. Miksi juusto/leikkelesiivun pitää olla lähes läpinäkyvä? Jos pelkää hysteerisesti kaloreita, ei varmaan kannata käyttää leikkeleitä lainkaan.
Kommentit (23)
Rasvattomaan maitoon kannattaa pistää puolet vetta vielä lisäksi.
Hyvä huomio. Lisäksi ne ohuen ohuet liimautuvat kiinni toisiinsa, ottaessa tulee aina epämääräinen köntti tuotetta. Paketti tyhjenee huomattavan nopeasti, lienee sitten valmistajan tarkoituskin. Pöh moisille tuotteille. En osta ohuen ohuita, en.
Jos valmistajalla on mennyt kondomin ja elintarvikkeen valmistus sekaisin.
spraylla saisi tosi ohuen pinnan leikkelettä leivälle :)
Jaa, mä kyllä tykkään nimenomaan niistä ohuen ohuista.
Lieneekö montaa maata maailmassa, jossa tuollaista ankeustuotetta valmistetaan.
Mä syön lihaa tosi vähän, mutta just nuo ohuet leikkeleet ovat joskus hyviä. Paksut ovat ällöttäviä.
Vierailija kirjoitti:
Lieneekö montaa maata maailmassa, jossa tuollaista ankeustuotetta valmistetaan.
Olin Etelä-Afrikassa vaihdossa 90-luvun lopussa, ja siellä oli thinly shaved chicken/turkey -leikkeleitä jo silloin, ja tykästyin niihin siellä.
Spray on tuhlausta. Postimerkin kokoinen leikearomilappu, jota haistellaan aina kun leipää haukataan on riittävä. Hajulapun kesto mitoitetaan tietenkin niin, että sadan gramman pakettia vastaava kestää 20 nuuhkasua ja perhepakkaus sata.
Ohuen ohut on PARAS! Ei sitkeää paksua lihaa vaan sopivan ”huomaamaton purutuntuma”. En syö juurikaan lihaa kun en tykkää siitä lihan sitkosta. Tuo leikkele menee kun on helppo purra.
Leikkeleissä on nyt suunta erityisen ohuisiin leikkeisiin. Paketissakin lukee jopa kahdella kielellä, että "Ohuen ohut - Tunn tunna"
Savolaisukko söi kerran näitä makkaroita ja virkkoi
- Oel nii ohut leekkele, ettei missää tuntunna!
Eli miksi sitä lihaa pitää pistää leivän päälle jos siivusta näkee läpi eikä maistu miltään?
Kannattaa jättää kokonaan syömättä. Säästyy rahat, terveellisiäkään leikkeleet eivät ole.
Ohuen ohuesta juustosta en tykkää, mutta leikkeleen pitää aina olla ohuen ohutta. Minusta se on vain parempaa leivän päällä kuin tavallinen versio. Ehkä riippuu vähän myös mistä leikkeleestä kyse, kaikki ohuet ei ole hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa jättää kokonaan syömättä. Säästyy rahat, terveellisiäkään leikkeleet eivät ole.
Jos leikkelettä haluaa syödä, niin ohuen ohut on paksumpia parempi vaihtoehto (olettaen, että sitä ei mene enempää siivuina kuin paksumpaa menisi).
Vierailija kirjoitti:
Lieneekö montaa maata maailmassa, jossa tuollaista ankeustuotetta valmistetaan.
Maita on yksi.
Vierailija kirjoitti:
Lieneekö montaa maata maailmassa, jossa tuollaista ankeustuotetta valmistetaan.
Only in Finland 😄
Osta maksamakkaraa ja levitä kaulimella
Vierailija kirjoitti:
Jos valmistajalla on mennyt kondomin ja elintarvikkeen valmistus sekaisin.
Atria Sultan leivän päälle 😁
Kahviakin voi jatkaa sahanpuruilla ettei maistu liikaa.