Kuohukerma kanakeitossa
Onko haittaa/miten vaikuttaa makuun, rakenteeseen yms. kun meni kanakeittoon ruokakerman tilasta kuohukerman. Olen vähän kokematon keittiössä ja haluaisin apua ennen kun tarjoan kellekkään
Kommentit (10)
Paljon parempaa kuin joku ruokakerma. Oikeaa kermaa se olla pitää, tulee ihanan täyteläistä keittoa.
Laittaako joku ruokakermaa keittoihin tai ruokaan yleensä?? Oikeaa kermaa se pitää olla että maistuu.
Voi tulla jopa parempaa. Kuohukerma on täyteläisempää kuin ruokakerma.
Tulee varmaan hyvää. Pitkäänkin keittää huomenna myös. Kiitos, mietinkin mitä kokkaan 🙂
Kannattaa jättää käsitellyt kermat hyllyyn eli aito kuohukerma sopii kaikkeen
Vierailija kirjoitti:
Paljon parempaa kuin joku ruokakerma. Oikeaa kermaa se olla pitää, tulee ihanan täyteläistä keittoa.
Aa no hyvä, vähän jo pelästyinkin kun tulee poikaystävän vanhemmat ekaa kertaa käymään
Kuohukerma on sitä aitoa kermaa, ruokakerma on tyhmien käyttämää lisäainesotkua.
Vierailija kirjoitti:
Laittaako joku ruokakermaa keittoihin tai ruokaan yleensä?? Oikeaa kermaa se pitää olla että maistuu.
En usko, että laittaa. Varmasti ihan muihin tarkoituksiin ne siellä kaupassa on, en usko, että ruuanlaittotarkoituksiin.
Itse laitan aina kuohukermaa :D