Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saatte kinkkukiusauksesta kiinteää? Itselläni neste (ruokakerma) jää aina valuvaksi

Vierailija
18.12.2018 |

Eikä ruoka kiinteydy oikealla tavalla. Pitääkö sekaan laittaa kananmunaa että ruoka saisi oikeanlaisen muodon eikä ruokakerma jäisi pelkäksi valuvaksi nesteeksi vuoan pohjalle?

Kommentit (50)

Vierailija
1/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jospa vaihtaisit ruokakerman kermaan.

Vierailija
2/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi pitkä paistoaika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ja pari tuntia uunissa. Lasken lämpöä tunnin jälkeen.

Vierailija
4/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna sen vetäytyä

Vierailija
5/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

paljonko laitat kermaa suhteessa muihin aineksiin? ja mitä kermaa?

Vierailija
6/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä ainakaan huuhdo perunasuikaleita vedellä ennen vuokaan latomista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No älä käytä mitään ihme ruokakermoja vaan oikeita aineita. Daah! Ja jos on nestettä liikaa, niin älä laita niin paljon nestettä. Jos kuitenkin lurahti, kypsennä niin kauan, että neste haihtuu. Voi tsiisös tätä uusavuttomuutta. 

Vierailija
8/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikä ruoka kiinteydy oikealla tavalla. Pitääkö sekaan laittaa kananmunaa että ruoka saisi oikeanlaisen muodon eikä ruokakerma jäisi pelkäksi valuvaksi nesteeksi vuoan pohjalle?

Ruokakerma on kermankorvike, jota on laimennettu vedellä. Käyttäisit oikeaa kermaa etkä  kermaketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokakerman tilalle kuohukermaa.

Vierailija
10/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee perunoista eikä peruna-sipulisekoituksesta, käytä oikeaa kermaa juuri sen verran ettei perunat kokonaan peity.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokakermaan kannattaa sekoittaa vähän vehnäjauhoja mukaan, koska se ei saostu kuten kuohukerma.

Vierailija
12/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

paljonko laitat kermaa suhteessa muihin aineksiin? ja mitä kermaa?

Miksi kysyt, mitä kermaa? Kermaa ei ole kuin yksi vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruokakermaan kannattaa sekoittaa vähän vehnäjauhoja mukaan, koska se ei saostu kuten kuohukerma.

Ruokakermaa ei kannata käyttää lainkaan.

Vierailija
14/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

paljonko laitat kermaa suhteessa muihin aineksiin? ja mitä kermaa?

Ihan perus ruokakermaa 2x 2dl uunivuoalliseen. Pitääpäs sitten kokeilla oikeaa kermaa. Siis ihan tavallinen kerma käy? Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän 1kg perunasipulisekoitusta, kinkkua sopiva määrä ja yleensä 2 prk ruokakermaa ja 1 kuohukerma. Annan olla uunissa niin pitkään että kiusaus on mehevä ja neste imeytynyt perunoihin, lasken lämpöä jossain vaiheessa. Namia!

Veikkaan että ap pitää kiusausta liian vähän aikaa uunissa.

Vierailija
16/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eikä ruoka kiinteydy oikealla tavalla. Pitääkö sekaan laittaa kananmunaa että ruoka saisi oikeanlaisen muodon eikä ruokakerma jäisi pelkäksi valuvaksi nesteeksi vuoan pohjalle?

Ruokakerma on kermankorvike, jota on laimennettu vedellä. Käyttäisit oikeaa kermaa etkä  kermaketta.

Ruokakerma on lisäineilla koostettu litku, ei pelkästään vedellä laimennettu kerma.

Vierailija
17/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuohukerma:

AINESOSAT

kerma

ruokakerma:

AINESOSAT

kerma, vesi, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, sakeuttamisaineet (E460, E415, E466).

Hmmm. kumpaakohan ruuanlaitossa kannattaa käyttää, että koostumus olisi oikeanlainen?

Vierailija
18/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruokakermaan kannattaa sekoittaa vähän vehnäjauhoja mukaan, koska se ei saostu kuten kuohukerma.

Miksi alapeukut? Jokainen saa käyttää ruokakermaa, jos tahtoo. Tuo neuvo vehnäjauhon lisäämisestä on ajalta, jolloin ruokakermat tulivat kauppoihin. Eihän ihmiset silloin tienneet, miten ruokakerma eroaa kuohukermasta.

Vierailija
19/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kuohukerma:

AINESOSAT

kerma

ruokakerma:

AINESOSAT

kerma, vesi, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, sakeuttamisaineet (E460, E415, E466).

Hmmm. kumpaakohan ruuanlaitossa kannattaa käyttää, että koostumus olisi oikeanlainen?

Ihan selvähän se kumpi on parempi. Mutta mammat rypee puskassa:D:D

Vierailija
20/50 |
18.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse käytän 1kg perunasipulisekoitusta, kinkkua sopiva määrä ja yleensä 2 prk ruokakermaa ja 1 kuohukerma. Annan olla uunissa niin pitkään että kiusaus on mehevä ja neste imeytynyt perunoihin, lasken lämpöä jossain vaiheessa. Namia!

Veikkaan että ap pitää kiusausta liian vähän aikaa uunissa.

Pidän sen tunnin, mitä ohjeessa neuvotaankin. Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä viisi