Voi pettymys! Mozar-kuulatkin on pilattu palmuöljyllä.
Sokeri, kaakaomassa, kasvirasva (palmu), HASSELPÄHKINÄ 9,5%, kaakaovoi, herajauhe (maito), manteli 2,8%, inverttisokerisiirappi, maitorasva, laktoosi (maidosta), vähärasvainen kaakaojauhe, kosteudensäilyttäjä (sorbitoli E420), emulgointiaine (soijalesitiini), PISTAASIPÄHKINÄT, aromit, stabilointiaine (invertaasi E1103), TÄysmaitojauhe.
Kommentit (25)
Eikä!
Miksi sitä tungetaan joka paikkaan?
Yöks
Tuoteselosteesta voi päätellä että palmuöljyä on VÄHINTÄÄN 10 % tuotteessa kun kerran kolmantena ainesosaluettelossa ennen hasselpähkinöitä.
Täällä kyllä pahin pettymys on palmuöljyrintamalla ollu Fazerin Wiener Nougat´n pilaaminen, mutta siitähän on kouhkattukin palstalla jo melkoisesti
Vierailija kirjoitti:
No nyt sinulla on jotain pahasti sekaisin.
Miksi haluat tuhota näiden viattomien eläinten elämän vain sen takia että saat vihreitä kuulia?
https://3c1703fe8d.site.internapcdn.net/newman/csz/news/800/2017/palmoi…
Kertokaapa nyt, hyvät palmuöljyhullut, missä suklaassa tätä kauhujenne ainesosaa ei ole, niin tiedän olla tekemättä virheitä joulusuklaaostoksilla.
Mozartin kuulia on kyllä monella valmistajalla. Mistä siis puhut?
Olisikohan niin, että palmuöljyä on tungettua kaikkialle ennenkin, mutta aiemmin se on merkitty vain kasviöljyksi ilman tarkennusta?
Vierailija kirjoitti:
Mozartin kuulia on kyllä monella valmistajalla. Mistä siis puhut?
Eiköhän kyse ole nimenomaan niistä halvimmista mahdollisista jotka maistuvat joka tapauksessa siltä kuin maistelisi kirjaimellisesti tuon säveltäjänero Mozartin "kuulia".
Talkkarin kuulat sivellään hyljeöljyllä Ruskeassa Talossa!
Tunkekaa se palmyöljy peräaukkoonne ja rassatkaa kunnolla. Eiköhän ala maistumaan.
Mitkä ihmeen Mozar-kuulat? Sopii maistuakin pahalta?
Palmuöljyä on ollut aina. Ennen se vaan merkittiin kasviöljyksi. Vaihtakaa jo levyä.
Neitsyt palmuöljy on ilmeisesti ihan terveellistäkin. Se punainen, käsittelemätön. Mutta suklaassa ja muissa teollisuustuotteissa mitä ilmeisimmin käytetään valkoista, jalostettua palmuöjlyä. Jota polttoöljynäkin käytetään. EI HYVÄ!!! SE Boikottiin!!!!!!
Vierailija kirjoitti:
Neitsyt palmuöljy on ilmeisesti ihan terveellistäkin. Se punainen, käsittelemätön. Mutta suklaassa ja muissa teollisuustuotteissa mitä ilmeisimmin käytetään valkoista, jalostettua palmuöjlyä. Jota polttoöljynäkin käytetään. EI HYVÄ!!! SE Boikottiin!!!!!!
Onko tää nyt joku luonnnosuojeluaktiivien juttu levittää boikottia palmuöljyä vastaan?
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljyä on ollut aina. Ennen se vaan merkittiin kasviöljyksi. Vaihtakaa jo levyä.
Ei pidä paikkaansa. Ennen suklaakonvehteihin käytettiin pelkästään kaakaomassaa ja kaakaovoita sokerin ja makuaineiden lisäksi. Nykyään kaakaon hinnan kallistuttua valmistajat on alkanu "jatkamaan" kaakaota halvalla palmuöljyllä. Kun sitä lisää liikaa suklaaseen, alkaa väkisinkin vaikuttamaan makuun.
Ainoa hyvä asia joka tulee Porvoosta on Brunberg.
Hieman kallimpaa mutta ei palmuöljyä.
Et löydä sellasta elintarviketta Suomalaisesta kaupasta, jossa sitä paskoo ei ois. Fazeriakaan ei toinna boikotoida kun marabussa ja pandassakin on.
No nyt sinulla on jotain pahasti sekaisin.