Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käykö Aura-juusto sorsan kanssa?

Ookko testannu?
11.12.2018 |

kermaa ja auraa, miten on?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos puhut siitä kusipullosta - kyllä!

Vierailija
2/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sorsa taitaa olla esim. broileriin verrattuna vahvemman makuista, joten laittaisin Auraa vähemmän kuin vastaavaan määrään broileria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi, ei! Älä edes mieti tuollaista. 😡

Vierailija
4/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyi, ei! Älä edes mieti tuollaista. 😡

Etkö tykkä aurajuustosta? Se on hyvää, harvoin Suomesta saa hyvää juustoa. Moni sinihomejuusto on liian psitävä ja makea. Tuo Aura on mukavan pehmeä.

Vierailija
5/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vesilinnut (heinäsorsakin) maistuu kalalle. En tiedä sopiiko aurajuusto kalan kanssa.

Vierailija
6/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen antanut leipää ja kauraa. Itse syön homejuustot. En tiedä lasketaanko tämä sorsan kanssa syömiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vesilinnut (heinäsorsakin) maistuu kalalle. En tiedä sopiiko aurajuusto kalan kanssa.

Sorsa ei kyllä kalalle maistu. Eikä se kalaa juuri syö.

Kalaa syövät koskelot maistuu kalalle. Mutta kun ne nylkee ja poistaa rasvan, niin liha ei maistu kalalle.

Jos ap haluaa pilata sorsan hienon riistan maun, niin siihen tarkoitukseen runsas aurajuustosilaus on mainio mauste. No mikäs siinä, jos tykkää aurajuuston mausta. Mutta kannattaako silloin kallista sorsaa tuhlata alustaksi. Halvin broileri ajaa saman asian.

Vierailija
8/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vesilinnut (heinäsorsakin) maistuu kalalle. En tiedä sopiiko aurajuusto kalan kanssa.

Sorsa ei kyllä kalalle maistu. Eikä se kalaa juuri syö.

Kalaa syövät koskelot maistuu kalalle. Mutta kun ne nylkee ja poistaa rasvan, niin liha ei maistu kalalle.

Jos ap haluaa pilata sorsan hienon riistan maun, niin siihen tarkoitukseen runsas aurajuustosilaus on mainio mauste. No mikäs siinä, jos tykkää aurajuuston mausta. Mutta kannattaako silloin kallista sorsaa tuhlata alustaksi. Halvin broileri ajaa saman asian.

Sehän se kumma onkin kun heinäsorsa joka ei syö kalaa maistuu silti "mereltä".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sorsa on Aurajoen sorsaa, niin sopii mitä parhaiten. T. Le Gastronomus

Vierailija
10/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä nimisen sorsan? Onko joku hienostosorsa? Voi hienompi sorsa vaatia parempaa merkkiä! Ihan perus duunarisorsalle varmasti uppoo!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sorsa on pestävä ja desinfioitava hyvin käytön jälkeen.

Vierailija
12/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en tajua miksi tällä hetkellä pitää tunkea Aura-juustoa joka paikkaan. Joissain ruuissa ihan hyvä lisä, mutta EI sovi kaikkeen! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä en tajua miksi tällä hetkellä pitää tunkea Aura-juustoa joka paikkaan. Joissain ruuissa ihan hyvä lisä, mutta EI sovi kaikkeen! 

Mutta sopiiko se sorsaan?..

Vierailija
14/16 |
11.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä en tajua miksi tällä hetkellä pitää tunkea Aura-juustoa joka paikkaan. Joissain ruuissa ihan hyvä lisä, mutta EI sovi kaikkeen! 

Mä käytänkin rokuevorttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
12.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aurajuusto on erinomaisen hyvää, mutta voimakkaan makunsa vuoksi en käyttäisi sitä mihinkään riistaruokaan. Ne ovat itsessään mahtavan makuisia! Enkä muutenkaan käyttäisi voimakkaita mausteita, jotka peittävät riistan maun.

Vierailija
16/16 |
12.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sorsa täyteen kermaa ja juustoa ja tunniksi uuniin.

Sitten enimmät sulat nesteet ulos sorsasta.

Sorsan sisäpintaan jää näin justoinen ja kermainen kerros jäähtymään.

Sitten vain lasket virtsaa normaalisti täyteen ja laitat pakkaseen.

Jo on jouluna lapsille erityisen hyvää mehujäätä!