Lue keskustelun säännöt.
Ruispuikulassa ja ranskanleivässä lähes sama ravintosisältö
03.12.2018 |
Puikulassa ravintokuitu oli pikkasen korkeampi, mut muuten aika samat.
Kommentit (4)
Ja monesti sotketaan ruisleipä hapanleipään.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Syökää Oululaisen jälkiuunileipää jos ravintoarvoja haluatte enemmän. Puikulahan on ihme pehmeää höttöä.
Teollisuuden kusetusta nuo ravintoarvot. Tuotteissa pitäisi olla linkki riippumattoman labran tietokantaan jossa täydellinen hplc-ms analyysi sekä metabolismikorrelaatiomatriisi johon laitetaan kakka-analyysi toiseksi syötteeksi. Näin voidaan ennustaa miten tuote käyttäytyy suolistossa. Ainakin teoriassa...
Sitähän minäkin olen harmitellut, että nykyään ei saa kunnon ruisleipää.Kaikissa on vehnää ja vielä vehnägluteenia.