Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruispuikulassa ja ranskanleivässä lähes sama ravintosisältö

Vierailija
03.12.2018 |

Puikulassa ravintokuitu oli pikkasen korkeampi, mut muuten aika samat.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitähän minäkin olen harmitellut, että nykyään ei saa kunnon ruisleipää.Kaikissa on vehnää ja vielä vehnägluteenia.

Vierailija
2/4 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja monesti sotketaan ruisleipä hapanleipään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syökää Oululaisen jälkiuunileipää jos ravintoarvoja haluatte enemmän. Puikulahan on ihme pehmeää höttöä.

Vierailija
4/4 |
03.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teollisuuden kusetusta nuo ravintoarvot. Tuotteissa pitäisi olla linkki riippumattoman labran tietokantaan jossa täydellinen hplc-ms analyysi sekä metabolismikorrelaatiomatriisi johon laitetaan kakka-analyysi toiseksi syötteeksi. Näin voidaan ennustaa miten tuote käyttäytyy suolistossa. Ainakin teoriassa...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kuusi