Kukaan muu huomannut Rainbow/Xtra-pekonin muuttuneen p*skan makuiseksi yhtäkkiä?
Yleensä ollaan syöty noita otsikossa mainittuja, kun ovat hinta-laatusuhteeltaan ihan ok. Mutta tällä viikolla olen huomannut kummankin merkin pekonissa härskiintyneen ja oksettavan maun, eivätkä viipaleet ole käyttäytyneet normaalin pekonin tavoin - eivät ole millään ruskistuneet eivätkä rapsakoituneet.
Molempien alkuperämaa on Saksa, onkohan toimittaja vaihdettu halvempaan vai onko kylmäketju katkennut jossain välissä? Yleensä tuollaista härskiä makua on vain huonosti säilytetyssä tai kuljetetussa jauhelihassa.
Koska täällä tiedetään aina kaikki, niin ei kukaan muu olisi huomannut samaa ilmiötä?
Kommentit (8)
Eihän sitä huomaa kuin sellainen, joka joskus on syönyt paskaa.
Sehän on sian p*rsettä, miksi se ei maistuisi p*skalta?
Noiden bulkkimerkkien ideana on se, että tavarantoimittajaa voi vaihtaa lennosta. Niin on varmasti tapahtunut.
Erään toisen ketjun pekonit olivat lähes mustia: jäivät hyllyyn.
En ole koskaan uskaltanut ostaa näitä halpismerkkejä. En osta myöskään Pirkan tuotteita enkä Lidlistä mitään.
Vierailija kirjoitti:
Noiden bulkkimerkkien ideana on se, että tavarantoimittajaa voi vaihtaa lennosta. Niin on varmasti tapahtunut.
Tästä lienee kyse, muistelisin näiden olleen aiemmin puolalaista lihaa... No, jatkossa ostan sitten kotimaista. AP
Ainahan pekoni maistuu paskalta