Oletko koskaan tehnyt makaronilaatikkoa pellillä? Tulee enemmän sitä rapeaa pintaa.
Tekisi mieli kokeilla mutta tuleeko se munamaito läpi jos käytän leivinpaperia? Parempi varmaan vain suoraan pellille joka voideltu?
Kommentit (14)
Munamaitoa, hyi helvetti. Kermaa/ruokakermaa sen olla pitää.
Vierailija kirjoitti:
Miten olisi kuitenkin iso matala vuoka tai kaksi? Ja päälle tietenkin mustaleima emmentalia niin on erityisen rapsakkaa.
Joo on meillä sellainen matala paistivuokakin, siinäkin voisi toimia mutta tossa reseptissä jonka bongasin, oli pellille tehty ainakin :)
Vierailija kirjoitti:
Munamaitoa, hyi helvetti. Kermaa/ruokakermaa sen olla pitää.
En säännöstele kermaa ruoanlaitossa mutta en ole sitä kyllä koskaan makaronilaatikkoon laittanut :o
Onko näin avuttomia ihmisiä oikeasti olemassa?
Olen tehnyt ruokia vuoassa ja pellillä. Ikimaailmassa ei olisi tullut mieleen että asiaa pitää kysyä!
Miten tällaiset ihmiset pärjäävät ilman holhousta arkielämässä?
Ei ainakaan mulla ole koskaan tullut leivinpaperista läpi. Munamaitohan alkaa kuitenkin hyytyä heti, kun laittaa pellin kuumaan uuniin, eli leivinpaperi ei ehdi vettyä.
Ruokakermaa? Käyttääkö joku vielä nykyään sitä lisäainemössöä?
Makaroonilaatikosta tulee paljon parempaa lihaliemeen tehtynä. Munamaito tai kermat tekevät siitä ällöä jankkia.
Vierailija kirjoitti:
Makaroonilaatikosta tulee paljon parempaa lihaliemeen tehtynä. Munamaito tai kermat tekevät siitä ällöä jankkia.
Mutta vain silloin kun ei käytetä liemikuutioita, vaan lihalientä.
Vierailija kirjoitti:
Ruokakermaa? Käyttääkö joku vielä nykyään sitä lisäainemössöä?
Kyllä monetkin pilaavat ruuan noilla :D:D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Munamaitoa, hyi helvetti. Kermaa/ruokakermaa sen olla pitää.
En säännöstele kermaa ruoanlaitossa mutta en ole sitä kyllä koskaan makaronilaatikkoon laittanut :o
Kokeile joskus. Tietty kermaa, ei jotain kermakkeita.
Miten olisi kuitenkin iso matala vuoka tai kaksi? Ja päälle tietenkin mustaleima emmentalia niin on erityisen rapsakkaa.