Mikä alkoholijuoma tökkii?
Ekan kerran join alkoholipitoista juomaa 15-vuotiaana. Kaveri oli hommannut vapuksi mulle neljä Gin Long Drink -pullollista. Päähän meni komeasti ja hauskaa oli, mutta karmea krapula tuli ja yökkäilin greipinmakuista oksennusta muutaman tunnin ajan!
Tästä on kulunut 35 vuotta, vieläkään en mitään greipinmakuista saa alas:) Kerran maistoin kaverin lasista lonkeroa - ja heti piti sylkäistä pois! Ja lähellä oli, etten syömisiäni saman tein oksentanut.
Kommentit (15)
Kaikki makeat litkut, siiderit ja lonkerot.
Kaikki! En juo alkoholia ollenkaan.
Kiinalainen riisiviina. Lirautan sitä mausteeksi tai marinadiksi kiinalaisiin ruokiin, mutta raakana se on varsin karmean makuista. Hyvä juttu, sillä riittääpä sitten ruokiin yhdestä pullosta koko vuodeksi.
Oikeastaan kaikki siiderit ja lonkerot, Bolsin Blue Curacao ja Malibu. Suomalaiset peruskaljat, tyyliin Koff, Karhu, Lapin Kulta ym. Skumpasta (sisältäen shampanjan) en myöskään oikein välitä.
Juon hyviä valkoviinejä ja kuivia omenasiidereitä. Kaikki muu tökkii. Joskus on ihan kiva ottaa 1 drinkki esim. Mojito tai aperol spritz, mutta harvoin.
Ihan kaikki viinat ja kaljat.. yök!
Valkoviini. Tökkii se alkoholin maku. Sattumalta maistoin alkoholitonta valkkaria, jossa oli muuten valkkarin maku ilman sitä yököyttävää alkoholin jälkimakua. Siitä tykkäsin.
Mulla kanssa gini. Sama syy kuin ap lla. Ekat rajut teinikännit siitä. Harmittaa hieman, GT on kuulemma hyvä drinkki!
Myöskään Amarettoa en voi mitenkään sietää sen karvasmanteliaromin takia. Yöks.
Kilju ja pontikka ovat kokemukseni mukaan joko pahaa tai järkyttävän pahaa.
Sininen enkeli 70-luvun nuoruudesta aiheutti sen, että ikinä en enää sen jälkeen ole juonut spriteä.
Kalja, Ouzo, Metaxa ja Retsina-viini.
Ouzo ei mene.