Mikä idea on nykyisissä minikeittiöissä?
Kuvittelenko vain vain rakennetaanko nykyään ihan säännöstään liian pieniä keittiöitä? Esimerkiksi https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/raasepori/13800291 linkissä olevassa talossa on 98 neliötä, mutta sitten tuollainen pieni tupakeittiö jossa ei ole tilaa tehdä mitään vaativampaa ruokaa. Tämä on mielestäni tosi erikoinen suuntaus ottaen huomioon miten suosittua kokkausharrastus tuntuu nykyään olevan.
Kommentit (4)
Mahtaa sinulla olla vaativat reseptit käytössä jos ei tuossa keittiössä onnistu.
Kylmä totuus kuitenkin on, että yli puolet suomalaisten syömästä ruoasta on eineksiä. Tuollainen pieni keittiö sopii hyvin pakastepizzan lämmitykseen ja mikroaterian pakkauksen avaamiseen.
Vierailija kirjoitti:
Mahtaa sinulla olla vaativat reseptit käytössä jos ei tuossa keittiössä onnistu.
Kylmä totuus kuitenkin on, että yli puolet suomalaisten syömästä ruoasta on eineksiä. Tuollainen pieni keittiö sopii hyvin pakastepizzan lämmitykseen ja mikroaterian pakkauksen avaamiseen.
Aviomieheni harrastaa kokkausta ja en usko, että mahtuisi työskentelemään tuossa tilassa. Aika paljon on sellaisia reseptejä, että pitää leikellä useita ainesosia samalla kun pitää eri valmistusastioita pitää esillä. Välillä tuntuu siltä, että nykyinenkään keittiötila ei riitä ja se on sentään paljon suurempi kuin tuo kuvassa oleva (asuntomme on kuitenkin vain 70 neliötä). Totta tietysti, jos syö enimmäkseen vain valmisaterioita niin sitä tilaa niin kaipaa.
ap
Onhan toi keittiö tosi pieni. Laskutilaa ei juuri nimeksikään. Pakko tuohon olisi joku saarekesysteemi kehittää että saisi lisää työtilaa. Se taas söisi olohuoneesta tilaa ja hankaloittaisi entisestään hankalasti kalustettavaa tilaa. Olohuone ruokailutilan paikalla ei olisi kiva tai hyvin kalustettavissa ihmeellisen terassiovisysteemin takia. Ruokailutila suhteettoman suuri olkkariin ja keittiöön nähden.
Tupakeittiöt on perseestä muutenkin. Itse haluan erillisen keittiön, jonka yhteydessä on ns. ruokasali/ruokailuhuone.