sopiiko paholaisen hillo chorizon kanssa?
Kommentit (8)
Miten sitä valmistetaan? Yhdistetään mansikkahillo ja joku chilikastike?
En tiedä olenko maistanut sitä kun kastikkeita on nykyisellään niin paljon. Se sopii kyllä just kanan kanssa kun se vedetään napeerattuna pizzan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Miten sitä valmistetaan? Yhdistetään mansikkahillo ja joku chilikastike?
800 gtomaattimurskaa
400 gpunaisia paprikoita (n. 2kpl koosta riippuen)
1 Sipuli
2-4 kplpunaista chiliä (mietoja)
6-8 kplvalkosipulin kynttä
1 tlsuolaa
1 tlmustapippurirouhetta
2 tlOreganoa
½ dletikkaa (esim. omenaviinietikkaa)
1 pktDansukker hillo-marmeladisokeria
On, mutta mielestäni ei sovi. Paholaisenhilloa käytetään maustamaan miedompaa lihaa tai tasapainottamaan esimerkiksi vuohenjuuston suolaisuutta. Chorizo on itsessään niin mausteista, että ei tulisi mieleen syödä ohessa paholaisenhilloa. Enkä ole koskaan missään kyllä yhdistelmään törmännytkään.
en yhdistäisi. toimii paremmin vaikka kanan tai vuohenjuuston, tai friteerattujen juttujen kanssa
Vierailija kirjoitti:
Miten sitä valmistetaan? Yhdistetään mansikkahillo ja joku chilikastike?
Martoilta tää ohje:
"800 g tomaatteja + n. 1 litra vettä TAI 800 g kuorittuja säilyketomaatteja
1 sipuli
2 punaista paprikaa
3 punaista chiliä
6 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1/2 dl etikkaa
1 pkt hillomarmeladisokeria"
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten sitä valmistetaan? Yhdistetään mansikkahillo ja joku chilikastike?
800 gtomaattimurskaa
400 gpunaisia paprikoita (n. 2kpl koosta riippuen)
1 Sipuli
2-4 kplpunaista chiliä (mietoja)
6-8 kplvalkosipulin kynttä
1 tlsuolaa
1 tlmustapippurirouhetta
2 tlOreganoa
½ dletikkaa (esim. omenaviinietikkaa)
1 pktDansukker hillo-marmeladisokeria
Kaada tomaattimurska kattilaan. Pilko paprikat ja sipuli pieneksi silpuksi. Halkaise chilit ja poista siemenet esimerkiksi valuvan veden avulla. Pilko myös chilit pieneksi silpuksi. Chilien käsittelyssä kannattaa käyttää suojahanskoja (esim. kauppojen siivousosaltolta saa kertakäyttömuovihanskoja).
Laita silput kattilaan tomaattimurskan sekaan. Kuori valkosipulinkynnet ja murskaa joukkoon. Lisää myös mausteet ja sekoita. Anna kiehua 30-40 minuuttia. Sekoittele välillä.
Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri. Kiehauta uudelleen ja keitä noin 5 minuuttia.
Jäähdytä hetki ja laita hillo lasipurkkeihin. Säilytä viileässä. Minä tein tuplasatsin ja sain 9 purkillista hilloa (käytin mm. pesto- ja aurinkokuivattujen tomaattien purkkeja).
Makea tulinen kastike, on hyvää ainakin nukettien kanssa.