Lue keskustelun säännöt.
MIksi lihamureke halkeilee paiston aikana?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Jotain konstia estää tämä?
Jauheliha oltava sikanautaa, ei mitään vähärasvaista nautaa. Älä vaivaa seosta liikaa, vain sen verran että kaikki sekoittuu. Kääri pekoniin . Älä paista liian kuumassa. N. 175C+ riittää. Valele mureketta paiston aikana muutaman kerran.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Entä kuinka estää nesteen valuminen murekkeesta?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paina keskelle ura, niin neste kerääntyy siihen ja pitää pinnan kosteana.
Kuulostaa liian kuivalta taikinalta. Nesteytä: kermaa tai kermaviiliä, jogurttia... Eikä mitään korppujauhoja tai kanamunia. Eikä mitään ällöpekonia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ota se miehen jalka pois sieltä sisältä.
Kääri pekoniin? Tee vuokaan?