Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

MIksi lihamureke halkeilee paiston aikana?

Vierailija
06.10.2018 |

Jotain konstia estää tämä?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
06.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kääri pekoniin? Tee vuokaan?

Vierailija
2/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jotain konstia estää tämä?

Jauheliha oltava sikanautaa, ei mitään vähärasvaista nautaa. Älä vaivaa seosta liikaa, vain sen verran että kaikki sekoittuu. Kääri pekoniin . Älä paista liian kuumassa. N. 175C+ riittää. Valele mureketta paiston aikana muutaman kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sivele vettä pinnalle

Vierailija
4/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paska mureke, heitä se metsään.

Vierailija
5/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka kuumalla uuni on?

Vierailija
6/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä kuinka estää nesteen valuminen murekkeesta? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paina keskelle ura, niin neste kerääntyy siihen ja pitää pinnan kosteana.

Vierailija
8/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa liian kuivalta taikinalta. Nesteytä: kermaa tai kermaviiliä, jogurttia... Eikä mitään korppujauhoja tai kanamunia. Eikä mitään ällöpekonia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota se miehen jalka pois sieltä sisältä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi viisi