Broileria riisipedillä - kysymys
Netin ohjeet broilerista riisipedillä uunissa vaihtelee 45-60 minuuttia. Jos käytän tummaa riisiä, jonka keittoaika on puoli tuntia, kypsyykö se uunissa tuossa samassa ajassa vai pitääkö antaa olla pidempään?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Ei kypsy
Ei siis ollenkaan vai ei tuossa ajassa?
Olisko 1½ tuntia hyvä, mutta pistänkö broilerinfileet kyytiin vasta puolen tunnin jälkeen?
Onko sulla luutonta broiskua? jos näin, niin tekisin sitten liedellä, keittäisin riisin kattilassa ja vahvasti mausteisessa liemessä ja liha kypsäksi voissa.
Jos sulla filettä, niin mössöksi menee tuossa riisin kypsyysajassa. Eikä ole pointtia laittaa erikseen uuniin, koska siten ei broilerista maut enää imeydy riisiin.
Ei kypsy