Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Broileria riisipedillä - kysymys

Vierailija
04.10.2018 |

Netin ohjeet broilerista riisipedillä uunissa vaihtelee 45-60 minuuttia. Jos käytän tummaa riisiä, jonka keittoaika on puoli tuntia, kypsyykö se uunissa tuossa samassa ajassa vai pitääkö antaa olla pidempään?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
04.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kypsy

Vierailija
2/4 |
04.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kypsy

Ei siis ollenkaan vai ei tuossa ajassa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
04.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko 1½ tuntia hyvä, mutta pistänkö broilerinfileet kyytiin vasta puolen tunnin jälkeen? 

Vierailija
4/4 |
04.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla luutonta broiskua? jos näin, niin tekisin sitten liedellä, keittäisin riisin kattilassa ja vahvasti mausteisessa liemessä ja liha kypsäksi voissa.

Jos sulla filettä, niin mössöksi menee tuossa riisin kypsyysajassa. Eikä ole pointtia laittaa erikseen uuniin, koska siten ei broilerista maut enää imeydy riisiin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kuusi