Joko olette testanneet kotimaisen inkiväärin?
Kovin sitä on kehuttu.
Miten sitä pitäis käyttää, jotta tulis parhaiten hyödynnettyä?
Eka pieni pala tarttui kaupasta mukaan.
Kommentit (9)
Ai sellaistakin saa nykyään? :) Aika hauskaa!
Paljonko maksoi?
Ihanan kallista.
40€/kg.
Eurolla sain pienen (25g) palan.
Olisin testannut, jos olisin jossain nähnyt. Kävi mielessä, että saisiko sellaisen itsekin kasvamaan.
Pitää muistaa että (jatkuva) inkiväärin käyttö voi lisätä syöpäkasvaimia. Lisäksi inkivääri myös ohentaa verta, ei tulisi käyttää verenohennuslääkkeiden kanssa.
Pitäkää välillä taukoa kirjoitti:
Pitää muistaa että (jatkuva) inkiväärin käyttö voi lisätä syöpäkasvaimia. Lisäksi inkivääri myös ohentaa verta, ei tulisi käyttää verenohennuslääkkeiden kanssa.
Ei sellaista ruoka-ainetta olekaan, joka ei jonkin tutkimuksen tai väitteen mukaan syöpää aiheuta tai edistä.
Laitoin kasvamaan pari kuukautta sitten. Mukavasti kasvaa, mutta juurien kasvusta ei ole tietoa.
Vierailija kirjoitti:
Ihanan kallista.
40€/kg.
Eurolla sain pienen (25g) palan.
Huh huh. Kymmenkertainen hinta lähikaupasta löytyvään tuonti-inkivääriin. Joka oli hyvin tuoretta ja vahvaa.
Palataan asiaan sitten, kun saavat kotimaisen hinnan edes alle kympin kilolta.
Testattiin joskus keväällä kun huomattiin ekan kerran kaupassa. Se pala ainakin oli kitkerä, ei sellainen raikkaan inkiväärinen. Ehkä pitäisi testata uudestaan. Ostetaan yleensä sitä kiinalaista luomua, perus kiinainkivääri ei maistu mun mielestä oikeen miltään... ero vähän sama kun hyvällä kotimaisella ja vetisellä espanjalaisella mansikalla.
Enpä oo! Hieno juttu, että sellaista saattaa jostain kaupasta saada.