Miten tehdä teetä?
Siis miten tehdä tee niin, että se maistuu oikealle? Vihreästä teestä saan yleensä aika kitkerää. Laitan joskus kylmää vettä ja lisään siihen sitten kuumaa, mutta ei se silti oikein ole niin hyvää kuin pitäisi. Minkälaisen mittarin siihen tarvitsee mittaamaan asteen, kun joissakin teepaketeissa on lämpötilä suositus.
Kommentit (5)
Mittariksi kelpaa vaikka digitaalinen lihalämpömittari
Ihmiset ovat niin avuttomia. Teetä tehdään ja juodaan. Tee on aina hyvää.
Teehen ei lisätä vettä. Vihreä tee PUSSi haudotetaan mukissa 2-3minuuttia 80c vedessä tai sitten 10min 100c vedessä.
80c on silloin kuin vesi suhahtaa ääntä ennen kiehumista tai silloin kuin sormesta jo polttaa kuin laitta sormen veteen. Joissain tee sivustoissa kuvaillaan veden tekemää ääntä eri celsius aasteissa vedenkeittimessä. Joskus en jaksa funtsia pääosin aina ja juon vain 100c tehtyä teetä ja unohdan maun. Samaa paskaa se on kunhan on vain oikeaa teetä eikä mitään muumi muki paskaa. Ei muumeilla ole kaikki teet kyllä kupissa.
Teen juonti on raskasta eikä se ole niin hauskaa mitä ihmiset luulee.
Vierailija kirjoitti:
Teen juonti on raskasta eikä se ole niin hauskaa mitä ihmiset luulee.
Ei edes keskipäivä ja nyt jo hymyilyttää! Kiitos, tämä oli piristävämpää kuin se tee.
Laita 80asteista vettä ja kansi päälle, niin lämpö ei karkaa. Älä liota liian kauan muuten tulee kitkerää, samoin kuin liian kuuman veden kanssa. Kokeilemalla eri uutosaikoija löydät parhaan maun joka teelle