Mustaksi käristetyt kalapuikot
Olipa hyvää.
En ymmärrä miksi täällä aina haukutaan kalapuikkoja, minusta ihan kelpo sapuskaa ja vieläpä erittäin hyvää, kun käristää pannulla oikein rapeeksi.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Miehen tekemänä ruokana kalapuikot on ihan ok etenkin, jos niiden kanssa tekee uuniranskalaisia. On kuulemma lasten etu, kun on sellainen rento iskä. Naisen valmistamana kalapuikot ovat merkki siitä, että nainen on laiska eikä välitä lasten terveydestä.
Onnittelut! Sait agendasi sotkettua keskusteluun päivän pisimmän aasinsillan kautta.
Itse pidän enemmän tuoreesta savustetusta harmaanieriästä. Vielä jos alkupaloiksi on siianmätiä punasipulilla ja smetanalla, itse tehdyllä saaristolaisleivällä.
Meilläkin olisi suurta herkkua. Toisin kuin omat kokkaukseni, joista lapsi sanoo että mitä tuo on älä anna minulle sitä.
Vierailija kirjoitti:
Itse pidän enemmän tuoreesta savustetusta harmaanieriästä. Vielä jos alkupaloiksi on siianmätiä punasipulilla ja smetanalla, itse tehdyllä saaristolaisleivällä.
Anna kun veikkaan,. siianmäti ei saa olla suomalaista, punasipuliin ei saisi laittaa sipulia eikä smetana saa näkyä?
Miehen tekemänä ruokana kalapuikot on ihan ok etenkin, jos niiden kanssa tekee uuniranskalaisia. On kuulemma lasten etu, kun on sellainen rento iskä. Naisen valmistamana kalapuikot ovat merkki siitä, että nainen on laiska eikä välitä lasten terveydestä.