Lue keskustelun säännöt.
Mitä kermaa käytät
Kommentit (9)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Soija-, manteli-, kookos- ja riisikermaa, riippuen ruuasta.
Vispautuvista kookos ja soija
Kevyt ja paksu ruokakermaa, hienompiin ruokiin kuohukermaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Soija-, manteli-, kookos- ja riisikermaa, riippuen ruuasta.
Vispautuvista kookos ja soija
Ap kysyi kermasta.
Vierailija kirjoitti:
Kevyt ja paksu ruokakermaa, hienompiin ruokiin kuohukermaa.
Tässä ketjussa kysyttiin kermasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei ole Suomessa saatavilla kuin yhtä kermaa. Ja senkin saatavuus on heikkoa. Eli kuohukermaa ilman karrageenia.
Muut kermakkeet eivät ole kermaa.