Kasmirin keittokirja: tonnikalaa purkista ja pastaa
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201808062201119595_rh.shtml
Tämä resepti on melkein yhtä tarpeellinen kuin Hanna G:n ja miehensä makarooni-jauheliha-resepti.
Voisiko joku valasita, miksi tämä Kasmir on nyt kaikkialla?
Kommentit (24)
Tuota pastaa on varmaa mukava nauttia salavideoita katsellessa.
Mä taas ihmettelen miten se on vain elämää sarjassa mukana. Siis tyyppi salakuvaa naisia. En oo kattonut kun ekan jakson, loput jäi kattomatta jo ihan tason takia, mutta lisävaikuttimena tuo tyyppi
Niin en myöskään kunnioittaa niitä muita muusikoita, jotka iloisesti kaveeraa ton kuvaajan kanssa. Hyvin näyttävät viihtyvän, uhreista viis.
Varmaan tämän tason reseptejä jaettu kaverien kanssa haippiringissä?
Vierailija kirjoitti:
Mä taas ihmettelen miten se on vain elämää sarjassa mukana. Siis tyyppi salakuvaa naisia. En oo kattonut kun ekan jakson, loput jäi kattomatta jo ihan tason takia, mutta lisävaikuttimena tuo tyyppi
Eihän Kasmir niitä videoita kuvannut, vaan frendinsä Axl. Kasmir oli oikeudessa todistamassa että näin on tapahtunut, uhrien puolella siis.
Kelle näin uusavuton resepti oikein on tarkotettu, osaa kai jokanen sentään pastaa keittää ja tonnikalapurkin avata. Sinne vähän kasvista sekaan. Voi hyvänen aika.
Menenkin nyt muuten tekemään, enkä tarvitse kasmirin reseptiä.
Kasmir on ollut kokki.
Jotenkin hieman simppelin oloinen haluttomuusavautumisineen ja nyt tämä reseptikirja.
Stifadoakin on kaikki syöneet ja reseptejä on vaikka kuinka, ei siihen Kasmiria tarvita.
Tehkää mieluummin näin, italialaisen kaverini tonnikalapastaresepti;
Keittäkää spaghetti tai muu pasta vedessä ja suolassa, haluamaanne kypsyyteen.
Kaatakaa tonnikalapurkista oliiviöljyä pannuun. Lämmittäkää öljy, sekoittakaa siihen hienonnettu valkosipulinkynsi ja chiliä (tuoretta, kuivattuja hiutaleita tai sambal olek-tahnaa noin 1 tl) mutta valkosipulin ei saa antaa ruskistua. Lisätkää seuraavaksi tonnikalan lihat ja antakaa seoksen lämmetä. Kourallinen silputtua lehtipersilja sekaan, ja valutettu pasta vielä perään.
Asetelkaa lautasille, ja raastakaa päälle parmesania. Helppo ja maukas!
Miksi tuon Kasmirin pasta täytyy pilata kookoskermalla???
Hyi yäk, eikö ihmiset välitä vai unohtavatko? Aina vaan otsikoissa pysyttelevät:
Haippirinki-Kasimir
Hevosenhakkaaja-Ismo Leikola
Ketkäs muut on sikailleet mutta itsensä valkopesseet?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä taas ihmettelen miten se on vain elämää sarjassa mukana. Siis tyyppi salakuvaa naisia. En oo kattonut kun ekan jakson, loput jäi kattomatta jo ihan tason takia, mutta lisävaikuttimena tuo tyyppi
Eihän Kasmir niitä videoita kuvannut, vaan frendinsä Axl. Kasmir oli oikeudessa todistamassa että näin on tapahtunut, uhrien puolella siis.
Kasmir pumppasi kelohonkamökissä jotain misua, ilmeisesti seurusteli samaan aikaan toien kanssa vielä silloin.
Mistä muualta sitä tonnikalaa pitäisi hankkia kuin purkista?
Purkkitonnikala on boniittia, joka on elinvoimainen laji.
Vierailija kirjoitti:
Tehkää mieluummin näin, italialaisen kaverini tonnikalapastaresepti;
Keittäkää spaghetti tai muu pasta vedessä ja suolassa, haluamaanne kypsyyteen.
Kaatakaa tonnikalapurkista oliiviöljyä pannuun. Lämmittäkää öljy, sekoittakaa siihen hienonnettu valkosipulinkynsi ja chiliä (tuoretta, kuivattuja hiutaleita tai sambal olek-tahnaa noin 1 tl) mutta valkosipulin ei saa antaa ruskistua. Lisätkää seuraavaksi tonnikalan lihat ja antakaa seoksen lämmetä. Kourallinen silputtua lehtipersilja sekaan, ja valutettu pasta vielä perään.
Asetelkaa lautasille, ja raastakaa päälle parmesania. Helppo ja maukas!
Tonnikalaa purkkinsa öljyssä ja mausteet päälle. Tuohon verrattuna Kashmirin ohje on jo kulinarismia. Ei silti, kyllä mäkin käytän tonnikalan öljyn jos mahdollista, mutta en mä tuota reseptiksi kutsuisi.
Toi risotto tuossa kuvassa ei kyllä ole risottoa nähnytkään, tuommosta tönkeröä.
No olipas mielikuvitusrikasta tosiaan...tökkiikö levymyynti kun täytyy tällaisilla turhuuksilla lehdissä keikkua?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tehkää mieluummin näin, italialaisen kaverini tonnikalapastaresepti;
Keittäkää spaghetti tai muu pasta vedessä ja suolassa, haluamaanne kypsyyteen.
Kaatakaa tonnikalapurkista oliiviöljyä pannuun. Lämmittäkää öljy, sekoittakaa siihen hienonnettu valkosipulinkynsi ja chiliä (tuoretta, kuivattuja hiutaleita tai sambal olek-tahnaa noin 1 tl) mutta valkosipulin ei saa antaa ruskistua. Lisätkää seuraavaksi tonnikalan lihat ja antakaa seoksen lämmetä. Kourallinen silputtua lehtipersilja sekaan, ja valutettu pasta vielä perään.
Asetelkaa lautasille, ja raastakaa päälle parmesania. Helppo ja maukas!
Tonnikalaa purkkinsa öljyssä ja mausteet päälle. Tuohon verrattuna Kashmirin ohje on jo kulinarismia. Ei silti, kyllä mäkin käytän tonnikalan öljyn jos mahdollista, mutta en mä tuota reseptiksi kutsuisi.
Millä vuosikymmenellä elät? Jamie Oliver on opettanut meitä vuosikaudet jo ettei mitään heitetä hukkaan ja että tonnikalapurkin öljyyn on tarttunut ne parhaat maut joten se kannattaa käyttää! Yleensä se on laadukasta oliiviöljyä tai auringonkukan öljyä!
Oletko lisäksi lukutaidoto? Sillä Kasmirin ohjeessa oli tonnikalapurkki joka valmiiksi maustettu chilillä, ja ne on niitä maustettuja tonnikalapurkkeja joihin tungetaan kalan huonoimmat osat!
Se Gullikseenien suosittu avokadopastakin on alun perin meksikolainen pasta, jonka nimi on Guacamolepasta! Resepteillähän ei ole tekijänoikeuksia joten kuka vaan voi kopsia.
Joo, aika köykäinen resepti. Mutta se mainittu kreikkalainen lihapata lähtee kokeilulistalle. Kiitos vinkistä hälle. Katsoin jo ohjeen netistä. :)