Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sian sisäfile marinoitumassa. Ruskistanko pinnan ennen uuniin laittoa?

Vierailija
25.07.2018 |

Mitä sanoo AV raati.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti kyllä!

Vierailija
2/4 |
25.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä! Pinta sulkeutuu ja liha säilyy mehevämpänä paiston aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen alkanut tekemään paistit uunissa pienessä lämmössä, esim nautaa jossain 60-70 asteisessa uunissa. Siellä se on koko päivän että sisälämpö on ~50. Sitten huoneenlämpöön tunniksi ja pinnat paahdetaan. Parasta näin koska on sisältä läpeensä punainen. Samaa voi tehdä muidenkin lihojen kanssa, alle sata-asteisessa uunissa vaan tarpeeksi pitkään. Ei pääse mehut kiehumaan/haihtumaan pois.

Vierailija
4/4 |
25.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä! Pinta sulkeutuu ja liha säilyy mehevämpänä paiston aikana.

No ei todellakaan. Ruskistus tehdään sen takia että pinta karamellisoituu.