Mieluummin Minilättaa kuin voita
Kommentit (20)
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
"Voita, margariinia tai rasvaa???
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
"Voita, margariinia tai rasvaa???
Kasvirasvaa tarkoitin, kirjoitin sen toki seuraavassa kohdassa oikein, mutta ethän sinä pilkunviilaaja sitä tajunnut tai sitten tajusit mutta on niin kivaa olla nokkela eikö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Mun leivässä on niin paljon muita täytteitä ja voimakkaitakin makuja ettei joku levitteen maku sieltä esiin puske. Kasvisrasva on sitä paitsi terveellisempää kuin voi tai margariini.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
"Voita, margariinia tai rasvaa???
Kasvirasvaa tarkoitin, kirjoitin sen toki seuraavassa kohdassa oikein, mutta ethän sinä pilkunviilaaja sitä tajunnut tai sitten tajusit mutta on niin kivaa olla nokkela eikö.
Ai siis margariinia tai kasvirasvaa? Ei ihan selvinnyt.
Minilätta on terveellisempää kuin voi. Ap
Vierailija kirjoitti:
Minilätta on terveellisempää kuin voi. Ap
Millä perusteella?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
"Voita, margariinia tai rasvaa???
Kasvirasvaa tarkoitin, kirjoitin sen toki seuraavassa kohdassa oikein, mutta ethän sinä pilkunviilaaja sitä tajunnut tai sitten tajusit mutta on niin kivaa olla nokkela eikö.
Ai siis margariinia tai kasvirasvaa? Ei ihan selvinnyt.
Margariini <---- mistä kohtaa löydät sanan rasva? Marga-riini, marga, riini, mar-ga, rii-ni, riini, margariini.
Kasvirasva, rasva, rasva, rasva, kasvi, rasva, rasva, rasva.
Olet joko vajaa tai vajaa sekä tylsistynyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Mun leivässä on niin paljon muita täytteitä ja voimakkaitakin makuja ettei joku levitteen maku sieltä esiin puske. Kasvisrasva on sitä paitsi terveellisempää kuin voi tai margariini.
No, mitä se margariini on?
Lättä on parasta (mutta sitä ei tunnu enää löytyvän mistään), Minilätta toiseksi parasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Mun leivässä on niin paljon muita täytteitä ja voimakkaitakin makuja ettei joku levitteen maku sieltä esiin puske. Kasvisrasva on sitä paitsi terveellisempää kuin voi tai margariini.
No, mitä se margariini on?
"Margariini on levitettävä ravintorasva, jota tehdään kasvirasvasta ja jossa on alle 3 % maitorasvaa."
"Kasvirasva on kasveista saatavaa elintarvikkeissa käytettävää rasvaa. Kasvirasvoja ovat esimerkiksi rypsi-, auringonkukka- ja oliiviöljyt."
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Mun leivässä on niin paljon muita täytteitä ja voimakkaitakin makuja ettei joku levitteen maku sieltä esiin puske. Kasvisrasva on sitä paitsi terveellisempää kuin voi tai margariini.
No, mitä se margariini on?
"Margariini on levitettävä ravintorasva, jota tehdään kasvirasvasta ja jossa on alle 3 % maitorasvaa."
"Kasvirasva on kasveista saatavaa elintarvikkeissa käytettävää rasvaa. Kasvirasvoja ovat esimerkiksi rypsi-, auringonkukka- ja oliiviöljyt."
Noista mainituista vain oliiviöljy soveltuu ihmiselle. Siemenöljyt on vahingollisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Mun leivässä on niin paljon muita täytteitä ja voimakkaitakin makuja ettei joku levitteen maku sieltä esiin puske. Kasvisrasva on sitä paitsi terveellisempää kuin voi tai margariini.
No, mitä se margariini on?
"Margariini on levitettävä ravintorasva, jota tehdään kasvirasvasta ja jossa on alle 3 % maitorasvaa."
"Kasvirasva on kasveista saatavaa elintarvikkeissa käytettävää rasvaa. Kasvirasvoja ovat esimerkiksi rypsi-, auringonkukka- ja oliiviöljyt."
Noista mainituista vain oliiviöljy soveltuu ihmiselle. Siemenöljyt on vahingollisia.
Lukee missä?
Eiköhän se margariinin sisältämä suola ja sokeri + muut shitit ole vahingollisempaa ihmiselle kuin pellavasiemenöljy jota käytetään aika moneen asiaan terveysvaikutustensa vuoksi ja jota myös Becelistä löytyy.
Becel Kevyt kasvirasvalevite on valmistettu auringonkukka-, rypsi- ja pellavansiemenöljyistä ja se sisältää monityydyttymättömiä omega-3- ja -6-rasvahappoja. Tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen tyydyttymättömillä rasvoilla ruokavaliossa, (esimerkiksi omega-3-(alfalinoleenihappo) ja omega-6 (linolihappo)), edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Nauti osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.
Becel Kevyt kasvirasvalevitteelle on myönnetty Sydänmerkki: se on tuoteryhmässään rasvan laadun ja suolan määrän suhteen parempi valinta."
Pellavansiemenöljy ja ihmiset:
https://fi.amazingdress.info/flaxseed-oil-use-benefit-and-harm/
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Mun leivässä on niin paljon muita täytteitä ja voimakkaitakin makuja ettei joku levitteen maku sieltä esiin puske. Kasvisrasva on sitä paitsi terveellisempää kuin voi tai margariini.
No, mitä se margariini on?
"Margariini on levitettävä ravintorasva, jota tehdään kasvirasvasta ja jossa on alle 3 % maitorasvaa."
"Kasvirasva on kasveista saatavaa elintarvikkeissa käytettävää rasvaa. Kasvirasvoja ovat esimerkiksi rypsi-, auringonkukka- ja oliiviöljyt."
Noista mainituista vain oliiviöljy soveltuu ihmiselle. Siemenöljyt on vahingollisia.
Lukee missä?
Eiköhän se margariinin sisältämä suola ja sokeri + muut shitit ole vahingollisempaa ihmiselle kuin pellavasiemenöljy jota käytetään aika moneen asiaan terveysvaikutustensa vuoksi ja jota myös Becelistä löytyy.
Becel Kevyt kasvirasvalevite on valmistettu auringonkukka-, rypsi- ja pellavansiemenöljyistä ja se sisältää monityydyttymättömiä omega-3- ja -6-rasvahappoja. Tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen tyydyttymättömillä rasvoilla ruokavaliossa, (esimerkiksi omega-3-(alfalinoleenihappo) ja omega-6 (linolihappo)), edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Nauti osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.
Becel Kevyt kasvirasvalevitteelle on myönnetty Sydänmerkki: se on tuoteryhmässään rasvan laadun ja suolan määrän suhteen parempi valinta."
Pellavansiemenöljy ja ihmiset:
https://fi.amazingdress.info/flaxseed-oil-use-benefit-and-harm/
Edit: suolaa ja sokeria löytyy molemmista. Margariinista vaan enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.
Sulta puuttuu makuaisti.
Mun leivässä on niin paljon muita täytteitä ja voimakkaitakin makuja ettei joku levitteen maku sieltä esiin puske. Kasvisrasva on sitä paitsi terveellisempää kuin voi tai margariini.
No, mitä se margariini on?
"Margariini on levitettävä ravintorasva, jota tehdään kasvirasvasta ja jossa on alle 3 % maitorasvaa."
"Kasvirasva on kasveista saatavaa elintarvikkeissa käytettävää rasvaa. Kasvirasvoja ovat esimerkiksi rypsi-, auringonkukka- ja oliiviöljyt."
Noista mainituista vain oliiviöljy soveltuu ihmiselle. Siemenöljyt on vahingollisia.
Lukee missä?
Eiköhän se margariinin sisältämä suola ja sokeri + muut shitit ole vahingollisempaa ihmiselle kuin pellavasiemenöljy jota käytetään aika moneen asiaan terveysvaikutustensa vuoksi ja jota myös Becelistä löytyy.
Becel Kevyt kasvirasvalevite on valmistettu auringonkukka-, rypsi- ja pellavansiemenöljyistä ja se sisältää monityydyttymättömiä omega-3- ja -6-rasvahappoja. Tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen tyydyttymättömillä rasvoilla ruokavaliossa, (esimerkiksi omega-3-(alfalinoleenihappo) ja omega-6 (linolihappo)), edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Nauti osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.
Becel Kevyt kasvirasvalevitteelle on myönnetty Sydänmerkki: se on tuoteryhmässään rasvan laadun ja suolan määrän suhteen parempi valinta."
Pellavansiemenöljy ja ihmiset:
https://fi.amazingdress.info/flaxseed-oil-use-benefit-and-harm/
Tiedätkö miksi becelillä on sydänmerkki? Olisiko margariininvalmistajalla jotain rahoja sydänliitolle? Tiedätkö, että margariininvalmistaja on yksi suurimpia sydänliiton rahoittajia?
Noiden lainaamiesi lauseiden lisäksi onko sulla itselläsi jotain ajatusta becelin terveellisyydestä ihmiselle?
Minilätassa on liivatetta. Vaihdoin toiseen.
Vierailija kirjoitti:
Minilätassa on liivatetta. Vaihdoin toiseen.
Mihin vaihdoit?
Jos leivän päälle laitettavasta levitteestä puhutaan niin mieluummin Beceliä.
Itse en sitä makua leivältä erota oli sitten voita, margariinia tai rasvaa. Ainoastaan sen tuoman 'kosteuden' tunnen joten mieluiten kasvirasvaa vaikka lihaa syönkin.