Miten nakkirisottoa syödään oikeaoppisesti?
Olemme menossa hienoon italialaisravintolaan syömään, enkä tahtoisi näyttää moukalta.
Kommentit (7)
Onko se ruoka nakicci'ato a'la rizottiino?
Saako käyttää sinappia, vai onko pärjättävä pelkällä ketsupilla?
En tiedä mutta se kiinnostaisi miten niitä spiraalimakaroneja on oikeasti tarkoitus syödä. Haarukalla syödessä ne joutuu keihästämään tai muuten on vähintään pari per lautasellinen sylissä. Lusikkaakaan ei kehtaisi pyytää.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä mutta se kiinnostaisi miten niitä spiraalimakaroneja on oikeasti tarkoitus syödä. Haarukalla syödessä ne joutuu keihästämään tai muuten on vähintään pari per lautasellinen sylissä. Lusikkaakaan ei kehtaisi pyytää.
En tiedä mutta itse tarjoilisin niitä vaan jonkin paksun kastikkeen kanssa joka sitoo niitä toisiinsa. Jossain lounasravintoloissa kun niihin on vielä lurautettu reilulla kädellä öljyä, niin ovat kyllä tuskaista syötävää.
Voisitko lopettaa näiden idioottiavausten tekemisen?